Header Ads

Ezért nem tért vissza Paige - okok

Nagyon egyszerű oka lehet annak, hogy az angol lány végül miért nem tért vissza a Rawn.
Elmaradt a visszatérés - (Fotó: WWE)
Többször is beszámoltunk arról, hogy a PWInsider értesülései szerint ezen a héten meglepetésként visszatér Paige. Igen, itt a meglepetés szóval van a baj, ugyanis már az egész internet tudott a Norwich-i lány visszatéréséről. Első körön kijött róla egy kép, hogy megérkezett az atlantai arénához, ez azt tanúsítja, hogy a kéréssel ellentétben nem ügyelt eléggé a megérkezésre. A másik probléma a közösségi médiával volt ugyanis Paige az Instagramon posztolt képet a RAW női csapatkapitányával Alicia Foxszal.
Paige WWE (@realpaigewwe) által megosztott bejegyzés,

Az információk nem lettek megerősítve, de gyanítható, hogy Paige saját magnak köszönheti azt, hogy végül nem térhetett vissza, a másik lehetőség az, hogy csak egyszerű kreatív döntésről van szó. Eredetileg Bayley lett volna a RAW csapatának ötödik tagja, majd ekkor jött a hír, hogy Paige lesz az, de végül az utolsó órákban visszatértek Bayleyhez.

Több ember is aki tudott vele beszélni a RAW színfalai mögött azt mondta, hogy már régen látták ilyen boldognak, ez annak is betudható, hogy véget ért a kapcsolata Alberto Del Rioval.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.