Header Ads

Charlotte nem tudott apja visszatéréséről

Nagyon sok példát láthatunk arra, amikor egy birkózó a szülővárosában nyer meg egy címet vagy éppen veszít el.
Új bajnok született - (Fotó: WWE)
Ezekben Vince McMahon szokott dönteni, aki szerint ezek a helyek mindig a heel malmára hajtják a vizet. Néha a hazai városokban olyan emlékek születnek, amelyeket a jövőben is emlegetnek. Ezen a héten Charlotte Flair a saját rajongói előtt életében először megnyerte a SmackDown Női Bajnoki Címét.


Egy évvel ezelőtt ebben a hónapban Charlotte nagyon más pozícióban volt. A RAW egyik legnagyobb heelje volt és Sasha Banksszel folytatott viszályt. 2016. november 28-án egy Last Man Standing meccsen találták magukat Charlotteban, ahol Sasha Banks nyert, így a Flair lány a saját közönsége előtt vesztett.

A jelenlegi helyzet teljesen más volt, hiszen Charlotte faceként a hazai hősként szállt harcba Natalyaval és sikeresen elhódította a címet, ezzel ő lesz Alexa Bliss ellenfele a Survivor Seriesen Houstonban.

Lánya győzelmére megérkezett a legnagyobb helyi hős Ric Flair is, aki gratulált gyermekének, mindketten elsírták magukat. Charlotte nem tudta, hogy a helyszínen lesz a műtétéből felépülő édesapja. Korábban mindig ott volt, de az egészségi problémák már egy jó ideje meggátolták ebben.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.