Header Ads

Scott Steiner nem akar WWE Hall of Famer lenni!

Az 54 éves legenda májusban tért vissza az Impact Wrestlinghez annak ellenére, hogy 2012-es elválásuk nem volt valami szép.

Fotó: Ringside
Nos a korábbi WCW Bajnok továbbra is haragszik a WWE-re és annak két vezetőjére Triple H-re és Stephanie McMahonre, így ha a világ legnagyobb szervezetéről kérdezik mindig negatívan áll a dolgokhoz. Most arról beszélt, hogy miért nem akar Hall of Famer lenni a WWE-ben.

Már benne vagyok két Hall of Fameben is mint a Michigan Hall of Fame és a Dan Gable Professional Wrestling Hall of Fame, szóval az eredményeim magától értetődőek. Nem alszok nyugtalanul a Hall of Fame beavatás miatt. Az egyetlen Hall of Fame amelybe nem vagyok hajlandó bekerülni az a WWE Hall of Fame, mert tudod, hogy hol van az? Van címük nekik? Ez egy csokor marhaság. Ha felhívnak engem, nem megyek, mert nincs címük, nem nézheted meg. Tehát hol van ez?

Talán a céggel való ellentét miatt sosem kerül be oda, jelenleg azt nehezményezi, hogy nincs a Hall of Famenek konkrét csarnoka, ahol ki vannak állítva ezek a személyek, korábban azt is kritizálta, hogy számos hírességet is beavattak oda és szerinte ezért nem is nevezhető egy igazi Hírességek Csarnokának, amely csak a pankrátorokról szól.

Scott Steiner egyébként július 2-án ringbe lép az Impact Wrestlingnél a Slammyversary elnevezésű gálán.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.