Header Ads

CM Punk visszatér, Jericho befejezi? - AEW All Out beharangozó

Magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezi meg az All Elite Wrestling az All Out pay-per-viewt, amely a szervezet egyik legnagyobb, hanem a legnagyobb gálája a Double or Nothing után.

Darby Allin farkas szemet nézett CM Punk-al a szeptember 1-i AEW Dynamite-on - (Fotó: All Elite Wrestling)

Az esemény számtalan érdekes mérkőzést tartogat magában, valamint meglepetésekre is számítani lehet. Az első meccset a pre-shown, a Buy In-en láthatja a nagyérdemű, ahol a Best Friends, azaz Orange Cassidy, Chuck Taylor és Wheeler Yuta, valamint a Jurassic Express azaz Jungle Boy és Luchasaurus küzd meg a Hardy Family Office (Matt Hardy és a Private Party és The Hybrid 2 (Angélico és Jack Evans) ellen.

A main cardra ezúttal is bejelentették a már hagyományosnak mondható Casino Battle Royale-t, amelyben ezúttal nők vívnak majd. Ennek tétje egy AEW Női Világbajnoki Címmérkőzés. A meccsben szereplő birkózók: Nyla Rose, Thunder Rosa, The Bunny, Big Swole, Tay Conti, Diamante, Penelope Ford, Red Velvet, Hikaru Shida, Emi Sakura, Jade Cargill, Kiera Hogan, Abadon, Leyla Hirsch, KiLynn King, Rebel, Jamie Hayter, Anna Jay (a héten tért vissza), Riho, Skye Blue. Az utolsó szereplő meglepetés lesz, a legtöbben Ruby Soho debütálására fogadnak, aki korábban Ruby Riott néven szerepelt a WWE-ben.


Jon Moxley vs. Satoshi Kojima

Jon Moxley az elmúlt időszakban párhozamosan folytatja karrierjét az All Elite Wrestlingben és Japánban, ezúttal a tengerentúlon találtak neki ellenfelet. Satoshi Kojima az egyik legnagyobb japán legenda, letette a névjegyét az All Japan Pro Wrestlingben és a New Japan Pro-Wrestlingben is. Az 50 éves pankrátor az IWGP Nehézsúlyú Bajnoki Címet kétszer, míg az NWA Nehézsúlyú Világbajnoki Címet egyszer nyerte meg. Egy érdekes, japán stílusú mérkőzés van kilátásban.


Paul Wight az AEW Dyanmite-on - (Fotó: All Elite Wrestling)

Paul Wight vs. QT Marshall (Aaron Solo és Nick Comoroto)
Ez lesz Paul Wight első mérkőzése az All Elite Wrestlingben. A korábban a Big Show néven ismert pankrátort senkinek sem kell bemutatni, hiszen többször volt világbajnok a WCW-ban és a WWE-ben. Először kommentátorként érkezett az AEW-ba, ahol Tony Schiavone partnere lett a Dark Elevation című műsoron. QT Marshall az egyik Dynamite-on elakarta intézni a Schiavone-t és annak fiát - utóbbit sikerült is - majd Wight érkezett megmentésükre. Ebből kerekedett egy mérkőzés az All Outra. Az e heti Dyanmite-on viszont tovább alakultak a fejlemények, miután Billy Gunn hátba támadta Wight-ot, amire azóta sem érkezett magyarázat. Valószínűleg ennek a szálnak is lesz köze a mérkőzésen.Chris Jericho vs. MJF, ha Jericho veszít visszavonul
A szervezet első világbajnoka, Chris Jericho eddig mind a három meccsét elvesztette MJF ellen, azonban nem adja fel a küzdelmet, így még egyszer utoljára kihívta riválisát az All Outra. A Demo God kijelentette, hogy ha kikap, akkor soha többé nem lép ringbe az All Elite Wrestlingben, hanem csak kommentátorként dolgozik majd a Rampage-n, vagy a jövőben a Dynamite-on. Korábban egy tag teamet is alkottak egymással, amíg MJF tagja volt az Inner Circlenek, majd MJF hátbaszúrta Jerichot és a bandáját, így már hosszan tart a jelenlegi feud. Eddig mindig parázs hangulatú mérkőzéseket vívtak egymással, így az este egyik fénypontja lehet.Miro (c) vs. Eddie Kingston
Amióta Mironál van a TNT Bajnoki Cím legyőzhetetlen és Isten kedvenc bajnokának hívja magát. Eddie Kingston az utóbbi időben főleg Moxley oldalán volt látható, most azonban célba vett egy övet. Kingstont szeretik a rajongók, hiszen egy közülük így már csak az atmoszféra miatt is érdekes lesz megtekinteni az összecsapást.


Steel Cage meccs az AEW Tag Team Világbajnoki Címért
A The Young Bucks azaz Matt Jackson és Nick Jackson a Lucha Brothers, azaz Penta El Zero Miedo és Rey Fenix ellen kénytelen megvédeni a címet. A mexikóiak egy tag team tornán vívták ki maguknak a lehetőséget. Azt tudni kell, hogy ez a két csapat az AEW indulása óta rivalizál egymással, most pedig azért van szükség a ketrecre, hogy senki se zavarja meg a bajnoki cím meccset, ugyanis az Elite tagjai ezt rendszerint megteszik. Ha jól sül el, akkor ez lehet az év tag team meccse.


Dr. Britt Baker, D.M.D. (c) (with Rebel) vs. Kris Statlander
Britt Baker a lábsérülésekor sem adta fel, végig szerepelt az adásokon, majd visszatérése után a cég egyik húzó arca lett. A DMD több történelmi meccset vívott azóta, ki ne emlékezne például a Thunder Rosa elleni véres meccsére? Kris Statlander szépen lassan mászott fel a ranglétrán, mostanra pedig méltó kihívó lett. Vajon véget ér e Baker Double or Nothing óta tartó uralkodása?


CM Punk vs. Darby Allin
CM Punk hét és fél év után tért vissza a pankráció világába az AEW Rampage-en egy új szervezet kötelékében. Megérkezésekor valósággal felrobbant a chicagói United Center, a nézettség pedig látványosan növekedni kezdett. A korábbi világbajnok szeretne minél több fiatallal megküzdeni, így a Sting által pártfogolt Darby Allint nézte ki magának először. A fiatal Allin volt korábban TNT Bajnok és a cég egyik vezetőarcává vált. Punk elmondta, hogy ha ma lenne tizenötéves és a kertben birkózna a haverjaival, akkor biztosan a gördeszkás, merész Darby lenne a kedvence. De vajon CM Punk még mindig képes egy jó teljesítményre ennyi idő után? Vasárnap kiderül.


Christian Cage és Kenny Omega nem most találkoznak először - (Fotó: All Elite Wrestling)

AEW Világbajnoki Címmérkőzés: Kenny Omega (c.) vs. Christian Cage
Kenny Omega a világ egyik legjobbja, a cég indulásakor még nem sikerült elhódítania a bajnoki címet, viszont a Jon Moxley elleni rivalizálása emlékezetes maradt. 2020 decemberében az övet is tőle nyerte el. Omega jelenleg heel és szinte érinthetetlen az Elite támogatásának köszönhetően, azonban Christian Cagenek nagy meglepetésre sikerült legyőznie őt és elhódítania tőle az Impact Világbajnoki Címet. A kanadai több éves kihagyás után tért vissza a ringbe és a másodvirágzását éli, vajon sikerül e zsinórban kétszer legyőznie Omegát és AEW Világbajnokká válnia? Nem lesz egyszerű.

Pletykák szerint Bryan Danielson is debütálhat az All Outon, aki nagy valószínűséggel Omegával szemben szállna harcba az elkövetkező hónapokban.

Az AEW egy hangulatos videót is közzétett az esemény előtt:

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.