Header Ads

Adam Cole az AEW-ban folytatja

Adam Cole nemrégiben még a közvetlen rivális NXT-ben szerepelt, most azonban már az All Elite Wrestlingben láthatjuk szerda esténként.

Adam Cole az AEW All Outon - (Fotó: All Elite Wrestling)

Adam Cole az All Outon debütált vasárnap a Kenny Omega kontra Christian Cage AEW Világbajnoki Címmérkőzés után. A pankrátor a megjelenését követően rögtön csatlakozott az Elitehez, de végül a csapat örömét Bryan Danielson elrontotta.

Cole korábban a Bullet Club tagja volt Kenny Omega és a Young Bucks társaságában, így a jelenlegi húzása nem mondható meglepőnek. A WWE-ben soha sem volt a main roster tagja, de az egyik legjobbnak tartották számon. Az NXT-ben 403 napig birtokolta a bajnoki címet, ami rekord. A 32 esztendős pankrátor az All Out után sajtótájékoztatón ismertette, hogy miért váltott:

Amikor belegondolok, hogy hol voltam, akkor az gyakorlatilag az álmom 9 éves korom óta. Aztán láttam mindent, amit az AEW csinál. Számtalan alkalommal voltam itt, hogy támogassam Brittet és lazuljak egy kicsit az itteni társasággal, ami a legjobb banda. A műsorok csodálatosak, a rajongók fantasztikusak, ugyanakkor odaát felépítettem egy jó hírnevet, de a szívemben már régóta tudtam, hogy ide akarok jönni. Ez nem egy ütés akar nekik lenni, hiszen kiváló tapasztalatot szereztem 4 év alatt. Vissza akartam térni a bandához, akivel a 7 hét napján, napi 24 órában szeretek együtt lenni. Ez a társaság olyan szenvedélyes a pankráció iránt, mint én, míg a rajongóink ugyanúgy éreznek, mint mi. Szóval a döntést meglehetősen könnyű volt meghozni.

A WWE-ben az NXT átvariálása után elvileg Keith Lee menedzsereként akarták használni, ami Vince McMahon és Bruce Prichard közös ötlete volt - értesült a Wrestling Observer. Elképzelhető, hogy a nevét is megváltoztatták volna, mivel egy Cole már van a főrosteren, aki nem más mint a kommentátor Michael Cole.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.