Header Ads

Ric Flair távozott a WWE-ből!

A kétszeres WWE Hall of Famer már nem tagja a szervezetnek.

Ric Flair a WWE-ben - (Fotó: Ric Flair)

A Fightful és a WrestlingInc is megerősítette, miszerint Ric Flair távozott a WWE-ből, miután kérvényezte a legenda szerződésének felbontását. A szervezet egyelőre nem erősítette meg az értesülést.

A Fightful szerint Flairnek gondja volt a WWE booking döntéseivel, amit elmondott Vince McMahonnek is. A vezérigazgatóval történt beszélgetés végül a kontraktus felbontásához vezetett, amit a tizenhatszoros világbajnok kért.

A legendás pankrátor tavaly hosszabbított szerződést a WWE-vel. Idén a lánya Charlotte Flair és Lacey Evans közötti történetbe is belekeveredett, ami Evans várandósságával véget ért. Flair ezt a sztorit egyáltalán nem kedvelte.

Érdekesség, hogy Flair múlt héten két napot is a régi barátjával, Jim Ross-szal töltött, aki jelenleg az AEW vezető kommentátora. A legenda elbocsájtása után pedig az egyik legnagyobb riválisa, Sting posztolt egy képet, aki szintén az All Elite Wrestlingben szerepel.

 

WOOOO!!!

Közzétette: Sting – 2021. augusztus 2., hétfő


Kedden Ric Flair is megerősítette, hogy távozott a WWE-ből, de mindezt harag nélkül tette, csupán nem egyezett a két fél elképzelése a jövőről.

 

1 megjegyzés:

  1. Jobb is . Nekem nem fog hiányozni. Legalább Charlotte nem kap már bajnoki címeket.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.