Header Ads

Átalakul az NXT a tömeges elbocsátások után

Az NXT-ből az elmúlt napokban többen is távoztak, de a Wrestling Observer szerint az elküldésekben a brand két vezetője Triple H és Shawn Michaels nem vállalt szerepet.

A Wrestling Observer szerkesztője, Dave Meltzer úgy tudja, hogy az elbocsátások mögött Vince McMahon, Bruce Prichard és John Laurinaitis áll. A vezetés úgy gondolja, hogy az NXT-ben túl sok idős és alacsony pankrátor van.

Az elmúlt héten őket küldték el: Asher HaleAri SterlingBobby FishBronson Reed, Jake AtlasKona Reeves, Leon RuffMercedes MartinezTyler RustZechariah SmithGiant ZanjeerStephon Smith (bíró).

Meltzer megjegyezte, hogy az NXT eredetileg a jövő sztárjainak felfedezésére lett létrehozva, akik majd a WrestleMania főmérkőzésében szerepelhetnek. Hozzátette: sokkal inkább olyan kinézetű srácokat akarnak, mint Roman Reigns. Mindez azt jelenti, hogy új irányvonalként a fiatal és nagyobb pankrátorokat akarják szerepeltetni. Egészen pontosan visszatérnének az eredeti elképzeléshez, miután úgy érzik az NXT-vel elvesztették a háborút az AEW-val szemben.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.