Header Ads

A WWE Brock Lesnar és Becky Lynch visszatérésével válaszolt - videó

Az elmúlt napokban mindenki CM Punk visszatéréséről beszél, de a WWE tett arról, hogy a SummerSlam is hasonló beszédtéma legyen, még akkor is, ha a korábbi világbajnok megjelenésével kapcsolatban még olyan oldalak is cikkeznek, akik nem foglalkoznak a pankrációval.

Roman Reigns meglepődött Brock Lesnar visszatérésén - (Fotó: WWE)

Az idei SummerSlamre a WWE több sláger meccset is leszervezett, hiszen a rajongók láthattak egy Goldberg kontra Bobby Lashley, egy Edge kontra Seth Rollins és egy John Cena vs Roman Reigns összecsapást is. A WWE ráadásul a pandémia óta a legnagyobb helyszíni közönséggel rendelkező wrestling showját rendezte meg, hiszen a 51 ezer rajongó lehetett jelen az Allegiant Stadionban.

A show első meglepetése Becky Lynch visszatérése volt, aki Sasha Banks helyét vette át a SmackDown Női Bajnoki Címmérkőzésben, aki nem kapott engedélyt a ringbe lépésre. Lynch visszahívása Vince McMahon döntése volt, amit néhány héttel előrébb hozott az eredetileg tervezettnél. Banks hiányában volt szükség erre. A "The Man" 30 másodperc alatt legyőzte Bianca Belairt, így megnyerte a SmackDown Női Bajnoki Címet.


Brock Lesnar is visszatért

Roman Reigns megvédte a Universal Bajnoki Címet John Cenával szemben a SummerSlam főmérkőzésében, ezután nagy meglepetésre 16 hónap kihagyás után visszatért Brock Lesnar konfrontálva a Big Dogot. A Beast teljesen új külsőt villantot, ráadásul korábbi menedzsere Paul Heyman most Reigns oldalán van, így személyes szál is van a történetben.

A hírek szerint Lesnar visszahozatala teljes mértékben válasz CM Punk AEW-s debütálására, aki hét év után tért vissza a pankráció világába. Reigns és Lesnar két régi rivális, akik két WrestleMania főmérkőzést is vívtak egymással, azonban most teljesen más a szituáció, mivel Reigns először lesz heel a történetben. A gála után egyébként Lesnar a közönség szórakoztatására elpusztította John Cenát egy F5-val, aki egy darabig biztosan nem lesz látható a WWE-ben.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.