Header Ads

A tervezettnél hamarabb debütálhat Daniel Bryan az AEW-ban

Még július 21-én jelentette először a Bodyslam.net, hogy Daniel Bryan az AEW-ba tart, miután lejárt a szerződése a WWE-nél.

Daniel Bryan a WWE-ben - (Fotó: WWE)

Daniel Bryan nyár óta nem áll szerződésben a WWE-vel így bárkivel leszerződhet. A Bodyslam.net szerint az egyezség már megszületett, Bryan pedig megkapta, amit kért: WWE-hez hasonló fizetést, könnyebb naptárt, lehetőséget arra, hogy Japánban is szerepeljen, valamint kreatív szabadságot a karakterében. Az évek óta használt nevét korábbi munkáltatója birtokolja, így ismételten a polgári nevén, Bryan Danielsonként szerepel majd.

Danielson eredetileg szeptember 22-én, a New York-i Arthur Ashe Stadionban debütált volna az All Elite Wrestlingben a Dynamite-on, de a tervek megváltoztak. Az AEW maximalizálná az érdeklődést, továbbá New Yorkban ismét felütötte a fejét a vírus, ami szigorításokhoz vezethet. Jelen állás szerint nagyjából 20 ezer néző lenne a létesítményben.  

A cég ezért az All Outra hozza az "American Dragon" debütálását, amelyet Chicagoban rendeznek szeptember 5-én. Ugyanakkor, mint minden, még ez is változhat.

(Forrás: Bodyslam)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.