Header Ads

Roman Reigns nem áll ki John Cena ellen

John Cena a múlt heti RAW adáson egyértelmű kihívást tett, Roman Reignst akarja a SummerSlamen, aki a távollétében letaszította őt a trónról.

Egyelőre Finn Bálor lesz Roman Reigns következő ellenfele - (Fotó: WWE)

Sokáig úgy tűnt Roman Reigns lesz a cég következő vezető babyface karaktere John Cena háttérbe vonulása után, de végül a Big Dog heel turnt vett és azóta is élvezi a másik oldal adta előnyöket. A Big Dog a tavaly augusztusi Payback óta Universal Bajnok, így a regnálása szinte végig közönség nélkül történt, mindenesetre impresszív a mérlege.

John Cena a járvány alatt egyáltalán nem birkózott és az utolsó főállású éve 2017-ben volt, ezután part-timerként szerepelt a lezárások időszakáig. A nézők visszatérésével ő is megjelent a Money in the Banken, egyből a világbajnoki címre hajtva. A múlt pénteki SmackDownon szeretett volna szembenézni Reigns-szel egy szócsata erejére, de ez végül nem történt meg. Azóta Live Eventen még birkóztak is, de a szervet egyelőre erről nem számolt be.

Roman Reigns a SmackDown záró szegmensében visszautasította a Hollywoodba távozó Cena kihívását. Ezután megjelent Finn Bálor, aki meccset követelt Reigns-től, amit meg is kap, de a helyszín még ismeretlen.


A háttérben még mindig a John Cena vs. Roman Reigns összecsapás van tervezve a SummerSlamre. Bálort azért hozták be a történetbe, hogy felcsigázzák a közönséget. Minden bizonnyal ez a meccs az egyik augusztusi SmackDownon lesz.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.