Header Ads

IMPACT! 2021. július 8. - Hamis bizonyíték - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban folytatódott a viszály Brian Myers és Jake Something között, Deonna Purrazzo nyílt kihívást hirdetett a bajnoki címére, kötelek közé lépett W. Morrissey, Susan és Kimber Lee megküzdöttek a női csapatbajnoki címek kötelező kihívó jogáért Rosemary és Havok párosával, valamint Kenny Omega és Sami Callihan aláírták a Slammiversary PPV-n megrendezésre kerülő világbajnoki címmérkőzésük szerződését.

 
A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!

Gia Miller interjút készített Kenny Omega-val és Don Callis-szal. Callis elmondta Gia-nak, hogy reméli minden rendben fog zajlani a világbajnoki címmérkőzés szerződésének aláírásán.

Brian Myers vs. Jake Something 

A múlt heti IMPACT! adás első mérkőzését Brian Myers és Jake Something vívták egymással. A meccs után Myers elismerte az ellenfelét profinak, de Beale hátulról megtámadta Jake-et. Ezt látva Matt Cardona visszatért, és segített Jake-nek.

Gia Miller megkérdezte Deonna Purrazzo-tól, hogy mi a terve azok után, hogy a Susan-nal és Kimber Lee-vel kötött szövetsége hivatalosan véget ért. Purrazzo elmondta, hogy legyőzött mindenkit, akit a vezetőség ellenfeléül szánt,  ezért az este folyamán nyílt kihívást fog hirdetni.

Sami Callihan-t a színfalak mögött elkapták a biztonságiak, és letartóztatták Don Callis bántalmazása miatt.

Deonna Purrazzo (c) vs. Lady Frost – Knockouts Championship Match

Deonna Purrazzo nyílt kihívására Lady Frost érkezett az arénába. Frost a debütáló mérkőzését meggyőzően kezdte, de miután elvétette a Moonsault ugrását, Deonna fölé kerekedett,és a Fujiwara Armbar fogásával feladásra kényszerítette. A meccs után felcsendült Gail Kim bevonulózenéje. A szervezet korábbi női bajnoka beszélni akart Deonna-val, de ő rögtön arra gondolt, hogy egy bajnoki címmérkőzést szeretne tőle. Kim-nek már nincs mit bizonyítania, és már visszavonult. Most csak azért jelent meg, hogy bejelentse, a Slammviversary PPV-n Purrazzo kockára fogja tenni Knockouts Championship címét, egy titokzatos ellenfél ellen.

 
Chris Sabin benézett a Swinger Palace-ba, de Johnny Swinger és John E. Bravo nem volt jelen a helységben. Sabin-t nem sokkal később megtámadta Moose.

Chris Bey összefogott múlt héten csatlakozott Petey Williams, Trey Miguel és Josh Alexander hármasához. Bey elmondta, hogy továbbra is csak az a célja, hogy megszerezze az X-Division bajnoki címet.

W. Morrissey vs. Jason Page, Manny Smith & Deonte Evans

W. Morrissey egy 3 az 1 elleni mérkőzésre készült Jason Page, Manny Smith és Deonte Evans ellen. Morrissey a meccs előtt elfogadta Eddie Edwards kihívását a Slammiversary PPV-re, majd pillanatok alatt elrendezte mind a három ellenfelét.

Don Callis mutatott egy felvételt, amiben az volt látható, hogy Sami Callihan az este korábbi szakaszában megtámadta őt, ami a letartóztatásához vezetett. Az IMPACT ügyvezető alelnöke, Scott D’Amore arról tájékoztatta Callis-t, hogy a támadás ellenére Kenny Omega-nak részt kell vennie a  szerződés aláírásában.

Susan & Kimber Lee vs. Rosemary & Havok

A női csapatbajnoki címek kötelező kihívó jogáért megrendezett mérkőzés elején Rosemary rögtön lerohanta Susan-t, majd becsatlakozott Havok, aki nekirúgta Susan-t a ring sarkánál Kimber Lee-nek. Az így egyedül maradt Susan-t kikopogtatta Rosemary, miután a földre küldte egy Spear-rel. Ezzel Rosemary és Havok hívhatják ki a Fire 'N Flava formációt a Slammiversary PPV-n egy bajnoki címmérkőzésre. 

Az All About Me legújabb epizódjában Tenille Dashwood Jazz-t okolta azért, mert tönkretette az esélyeit hogy meggyőzze Rachael Ellering-et, hogy legyen a csapattársa. Jazz továbbra is azt szeretné, ha Rachael Ellering és Jordynne Grace egy csapatot alkotnának, majd el akarta hagyni a szobát, de Tenille megtámadta hátulról.

Jordynne Grace és Rachael Ellering megtalálták a földön fekvő Jazz-t, majd kihívták Tenille Dashwood-ot és Kaleb-et egy mérkőzésre.

Deaner vs. TJP vs. Rich Swann vs. Karl Anderson

Rich Swann és Willie Mack, TJP és Fallah Bahh, valamint a Good Brothers formáció egyaránt szerettek volna egy csapatbajnoki címmérkőzést a Violent By Design ellen. A kialakult helyzettel a csapatok nem tudtak mit kezdeni, ezért az Anthem képviselője, Tommy Dreamer megjelent az arénában, és kiírt egy négy csapatból álló bajnoki címmérkőzést a Slammiversary-ra, előtte azonban a négy csapat egy-egy tagja meg fog küzdeni egymással. A mérkőzés során Deaner előbb eltávolította a ringből TJP-t és Rich Swann-t, majd megpróbált bevinni egy DDT-t Karl Anderson-nak, ami nem sikerült neki. Anderson válaszként kiosztott egy Cutter-t az aktuális csapatbajnoknak, amivel meg is nyerte a küzdelmet.

 
Susan és Kimber Lee csalódottak voltak, amiért nem tudták megszerezni a női csapatbajnoki címek kötelező kihívó jogait. Kimber elmondta Susan-nak, hogy van egy tartalék terve, és szeretné, ha beszélne James Mitchell-el.

Contract Signing for the IMPACT World Title Match at Slammiversary

Scott D’Amore ringhez való érkezésével folytatódott az adás. A vezető megkérte Kenny Omega-t és Don Callis-t hogy jöjjenek be az arénába, a Slammiversary főmérkőzésének szerződéskötésére. Callis szerint Omega-nak már nincs kihívója, miután Callihan-t letartóztatták, mert az este folyamán megtámadta. Ennek ellenére Omega aláírta a szerződést, de ekkor az aréna elsötétült, és kivetítőn elindult egy videó, amiből kiderült, hogy Don Callis megtámadása előre megtervezett volt. A videó után Sami Callihan megjelent a ringben, és megtámadta Omega-t. Sami kiosztott egy Package Piledriver-t a világbajnoknak, aláírta a szerződést, majd mielőtt elhagyta volna a szorítót, egy Powerbomb-bal belehajította Kenny Omega-t a ring közepén álló asztalba.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.