Header Ads

IMPACT! 2021. július 8. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Kenny Omega és Sami Callihan aláírják a Slammiversary PPV-n megrendezésre kerülő világbajnoki címmérkőzésük szerződését, folytatódik a viszály Brian Myers és Jake Something között, valamint Susan és Kimber Lee megküzdenek a női csapatbajnoki cím kötelező kihívó jogáért Rosemary és Havok párosával.

Kenny Omega a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Slammiversary PPV-n kockára fogja tenni a világbajnoki címét Sami Callihan ellen. A felek ma este aláírják a mérkőzésük szerződését.

Az este folyamán tovább folytatódik a viszály Brian Myers és Jake Something között. Jake Something egy hete kihívta Brian Myers-t egy egyéni mérkőzésre aminek tétje is lesz. Ha Myers nyer, Jake elismeri, hogy Myers a "legprofibb birkózó". Ha Jake nyer, Myersnek el kell ismernie  őt profiként.

Rosemary és Havok múlt héten kértek egy női csapatbajnoki címmérkőzést Scott D'Amore-tól. A vezető ezt nem adta meg rögtön a két lánynak, helyette kiírt egy küzdelmet, ahol Rosemary-éknek Susan és Kimber Lee lesznek az ellenfeleik. A meccs győztesei, kihívhatják a Fire 'N Flava formációt egy csapatbajnoki címmérkőzésre.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.