Header Ads

IMPACT! 2021. július 17. - Slammiversary - Összefoglaló

Múlt szombat este rendezte az IMPACT Wrestling a soron következő PPV-jét, a Slammiversary-t. A gálán terítékre került az összes bajnoki cím, köztük a világbajnoki is, amit Kenny Omega tett kockára Sami Callihan ellen.

 
A gála az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!
 

Fire ‘N Flava (c) vs. Decay – Knockouts Tag Team Championships Match

Rosemary és Havok, valamint a Fire 'N Flava női csapatbajnoki címekért rendezett összecsapásával kezdődött az idei Slammiversary PPV, immáron már közönséggel. Rosemary a múlt heti adásban beavatta Havok-ot a Decay formációba, így ez még egy lökést adott a kihívóknak. Havok élt a lehetőséggel, és egy Tombstone Piledriver után kikopogtatta Kiera Hogan-t, amivel így a Decay formációhoz kerültek a Knockouts Tag Team címek.

Josh Alexander (c) vs. Chris Bey vs. Ace Austin vs. Trey Miguel vs. Petey Williams – Ultimate X X-Division Championship Match

Josh Alexander egy Ultimate X mérkőzésen tette kockára az X-Division bajnoki övét, Chris Bey, Ace Austin, Trey Miguel és Petey Williams ellen. Bey már a meccs elején fel akart mászni a felakasztott övért, de ebben megakadályozták a többiek. Ezt követően Rohit Raju is minden fortélyt bevetett, hogy megkaparintsa a címet, de nem járt sikerrel. Végül Alexander, Bey és Petey Williams került a legközelebb a felakasztott övhöz, de Petey egy Super Canadian Destroyer-rel megállította Bey-t, így Josh Alexander leakaszthatta a címet, amivel tovább folytathatja a bajnoki uralkodását.

Gia Miller készített egy rövid interjút Don Callis-szal, aki elmondta, hogy tisztességtelennek tartja a No DQ szabályok szerinti világbajnoki címmérkőzést, mert ez kedvező lehet Sami Callihan-nek.

Brian Myers & Tenille Dashwood vs. Matt Cardona & Chelsea Green

Az este első meglepetését Matt Cardona titokzatos partnere okozta a csapatmérkőzésen, aki nem más volt, mint a szervezet korábbi női bajnoka, Chelsea Green. Cardona rögtön a meccs elején eltávolította a ringből Sam Beale-t és Kaleb-et, majd nekiesett Brian Myers-nek a rámpán. Miután visszamentek a kötelek közé, Tenille újra egy alulra mért ütéssel akarta meglepni Cardona-t, mint ahogy azt már korábban tette, de Matt most számított erre, és egy védővel érkezett a meccsre. A csere után Chelsea kiosztott egy Canadian Destroyer-t Myers-nek, majd bevitte az Unprettier finisherét Tenille-nek.

Eddie Edwards vs. W. Morrissey

Morrissey már a meccs elején előnyre tett szert, miután bevitt egy  Powerful Fallaway Slam-et Eddie-nek. Eddie válaszként több támadással is megpróbálta Morrissey lábát gyengíteni. A korábbi világbajnok ezt követően kiugrott egy Dive-al a szorító mellett álló ellenfelére, de Morrissey elkapta a levegőben, és hozzávágta a ring széléhez. Miután visszamentek a szorítóba, Eddie kiosztott Morrissey-nek egy Blue Thunder Bomb-ot, amivel majdnem véget vetett Morrissey veretlen sorozatának. Morrissey folytatta a meccset, és egy lánccal megütötte a ring szélénél Eddie-t, majd egy Powerbomb után kikopogtatta az ellenfelét.

A szünetben megnézhettünk egy sejtelmes Drama King promo videót.

Madman Fulton & Shera vs. FinJuic

Madman Fulton és Shera ringhez való érkezésével folytatódott az adás. Shera és Fulton nem lehettek ott az Ultimate X mérkőzésen, de szerettek volna a gálán egy meccset, amit Scott D'Amore meg is adott nekik. Shera és Fulton ellenfelei, a visszatérő korábbi csapatbajnok FinJuice formáció volt. A kihívók abszolút nem találták a közös hangot, így David Finlay és Juice Robinson pillanatok alatt pontot tettek a mérkőzés végére.

Moose vs. Chris Sabin

Chris Sabin a küzdelem elején elkezdte támadni Moose egyik lábát, majd nem sokkal később Sabin egy DDT-vel a földre küldte Moose-t, majd rá akart ugrani a ring sarkából. Moose ekkor felmászott a kötélre, és egy Moonsault Fallaway Slam-mel válaszolt Sabin-nek. A két birkózó ezután a ringen kívül találta magát, ahol Moose nekivágta Sabin-t a kordonnak párszor. Visszatérve a kötelek közé Sabin egy Roll Up-pal két vállra fektette Moose-t, és megnyerte a mérkőzést. 

A Decay csapat megünnepelte Rosemary és Havok női csapatbajnoki címszerzését.

Violent By Design (c) vs. Rich Swann & Willie Mack vs. The Good Brothers vs. Fallah Bahh & No Way – IMPACT World Tag Team Championships Match

Az este második meglepetés embere No Way volt, aki Fallah Bahh csapattársaként érkezett a csapatbajnoki címmérkőzésre. Anderson a meccs alatt elkapta No Way-t, és földre küldte egy Spinebuster-rel, de Doering megszakította a tust. Doering ezt követően szembenézett Gallows-szal, majd egy Clothesline-nal a földre küldte No Way-t, de ekkor Swann közbelépett. A ring sarkánál ezután Rhino meg akart indulni egy Gore-ral, de Anderson egy Gun Stun mozdulattal megállította, majd jött a Magic Killer, ami után a Good Brothers tagjai megnyerték a meccset, és vele a csapatbajnoki címeket.

Deonna Purrazzo (c) vs. Thunder Rosa – Knockouts Championship Match

A Knockouts Championship mérkőzésre elsőnek a bajnok, Deonna Purrazzo érkezett az arénába, majd őt követte a titokzatos ellenfele, aki nem más volt, mint a korábbi NWA női bajnok, Thunder Rosa. A két lány az este egyik legizgalmasabb küzdelmét vívta egymással. Deonna többször is Fujiwara Armbar fogásba fogta az ellenfelét, de Rosa nem adta fel a meccset, helyette páros lábbal ráugrott a bajnok hátára, ami után nagyon közel került a győzelemhez. Deonna ezt követően viszont fordított, és a Queen's Gambit mozdulatával befejezte a mérkőzést, és megvédte a bajnoki címét.

A meccs után Deonna mikrofont ragadott, de mielőtt megszólalhatott volna, felcsendült a Hardcore Country és Mickie James hat év után megjelent az IMPACT Zone-ban. Mickie elismerte Deonna eddigi eredményeit, és meghívta a bajnokot az NWA Empowerrr eseményre. Deonna elmondta Mickie-nek, hogy tiszteletlen volt vele szemben, amiért megzavarta a győzelmi pillanatát, majd közölte vele, hogy fogja a szemeteszsákját, és menjen a pokolba. Ezt hallva Mickie egy Superkick-kel lerúgta Deonna-t, majd elhagyta az arénát.

A szünetben megtudhattuk, hogy a következő IMPACT Plus esemény július 31-én a Homecoming lesz, valamint az idei Bound for Glory PPV október 23-án kerül majd megrendezésre Las Vegasban.

Kenny Omega (c) vs. Sami Callihan –  IMPACT World Championship NO DQ Match

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Kenny Omega kockára tette a világbajnoki címét Sami Callihan ellen egy No DQ szabályok szerinti küzdelemben. Don Callis még be sem fejezte Omega felkonferálását, Sami máris megtámadta a világbajnokot hátulról, és kiosztott neki egy Piledriver-t, majd egy pizza szeletelővel megvágta Kenny homlokát, ami vérezni kezdett. Ezután több fegyver is előkerült a ring alól, köztük egy villa, amivel Omega felsértette Sami fejét. Callihan válaszként beadott egy újabb Piledriver-t a világbajnoknak, de ezt már a ring mellett felállított asztalon. Miután visszamentek a kötelek közé, Sami felvitt a ringbe egy szögesdróttal betekert széket, amire ráhajította Omega-t egy Tombstone Piledriver-rel. A világbajnok kijött a tusból, majd valamilyen port szórt Sami szemébe, aki így a játékvezetőnek osztott ki egy Piledriver-t, Omega helyett. Ekkor egy második bíró érkezett a ringbe, de őt meg Omega távolította el a szorítóból, miután Sami kijött a tusból. Ezt látva a Good Brothers-es srácok megjelentek az arénában, de Eddie Edwards és Chris Sabin nem hagyták, hogy beleavatkozzanak a meccsbe. Sami végül rajzszegeket szórt a ring közepére, de Callis elterelte a figyelmét, így Omega kihasználta a lehetőséget, és két V-Trigger rúgással megállította Sami-t, majd bevitte neki a befejező One Winged Angel mozdulatát a rajzszegekbe. Ezzel Kenny Omega legyőzte Sami Callihan-t így továbbra is ő a szervezet világbajnoka. 

A meccs után Kenny Omega-nak Don Callis és a Good Brothers-es srácok gratuláltak a ringben, de ekkor elsötétült az aréna, és megjelent a Bullet Club vezetője, Jay White.White felment a szorítóba és farkasszemet nézett a korábbi riválisával.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.