Header Ads

IMPACT! 2021. július 17. - Slammiversary - Előzetes

Ma este rendezi az IMPACT Wrestling a soron következő PPV-jét, a Slammiversary-t. A gálán terítékre kerül majd az összes bajnoki cím, köztük a világbajnoki is, amit Kenny Omega fog kockára tenni Sami Callihan ellen.

Chris Sabin nemrég összeszólalkozott Moose-szal, aki nem tudta elhódítani a világbajnoki címet Kenny Omega-tól. A két korábbi világbajnok ma este a ringben rendezik a nézeteltéréseiket.

W. Morrissey-nek nem tetszett, hogy Eddie Edwards és Satoshi Kojima barátként tekintenek egymásra. Morrissey szerint a birkózó bizniszben nincs barátság, és ezt most tudatosítani is akarja Eddie-vel.

Az eheti IMPACT! adásban tovább folytatódott a viszály Matt Cardona és Brian Myers között. Myers az adásban maga mellé állította Tenille Dashwood-ot, aki váratlanul megtámadta Cardona-t. Az eset után Scott D'Amore kiírt egy mérkőzést a gálára, ahol Tenille Dashwood és Brian Myers meg fognak megküzdeni Matt Cardona, és a még be nem jelentett csapattársa ellen.

Rosemary és Havok párosa múlt héten legyőzték Kimber Lee és Susan csapatát, így ma este ők hívhatják ki a Fire 'N Flava-t egy női csapatbajnoki címmérkőzésre.

Deonna Purrazzo tavaly november óta birtokolja a Knockouts Championship címet. Deonna ezen uralkodása alatt szinte kivétel nélkül mindenkit legyőzött a lányok közül, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy meglepik a bajnokot, és egy még be nem jelentett ellenfél ellen kell megvédenie az övét a gálán.

A Violent By Design csapatbajnoki címeire többen is szemet vetettek. Tommy Dreamer ekkor úgy döntött, hogy a gálán négy csapat, köztük a VBD, a Good Brothers, TJP és Fallah Bahh, valamint Rich Swann és Willie Mack párosa fog megküzdeni a Tag Team övekért.

Az este folyamán terítékre kerül majd az X-Division bajnoki cím is, mégpedig egy Ultimate X meccs keretein belül. A mérkőzés résztvevői az aktuális bajnok Josh Alexander, Trey Miguel, Ace Austin, Chris Bey, Rohit Raju, valamint Petey Williams lesznek.

A gála főmérkőzését Kenny Omega és Sami Callihan fogja vívni egymással, egy No DQ szabályok szerinti küzdelemben, a tét pedig az IMPACT World Championship cím lesz.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.