Header Ads

IMPACT! 2021. július 15. - Előzetes

A Slammiversary PPV előtti utolsó IMPACT! adásban láthatunk egy nyolcemberes csapatmérkőzést az X-Division részlegtől, Tenille és Kaleb szembenéznek Jordynne Grace és Rachael Ellering párosával, megküzd egymással Willie Mack, Fallah Bahh, Doc Gallows és Joe Doering, Moose összecsap Hernandez-zel, valamint  Havok kihívja Tasha Steelz-t.

Josh Alexander, Trey Miguel, Petey Williams, Chris Bey, Ace Austin és Rohit Raju a Slammivesary PPV-n egy Ultimate X meccsben fog megküzdeni egymással az X-Division bajnoki címért. A birkózók az elmúlt hetekben két csapatba rendeződtek, a gála előtt pedig még egyszer szembenéznek egymással egy nyolcfős csapatmérkőzés keretein belül.

Az este folyamán láthatunk majd még egy csapatmérkőzést. Tenille Dashwood és Kaleb egy hete megtámadták Jazz-t, ezért Jordynne Grace és Rachael Ellering kihívták Tenille-éket egy küzdelemre.

A Slammiversary PPV-n a Violent By Desing Rich Swann és Willie Mack, TJP és Fallah Bahh, valamint a Good Brothers formáció ellen teszi majd kockára a csapatbajnoki címeket. A csapatok egy-egy tagjai külön külön is megküzdöttek egymással a múlt heti adásban, és ez ma este sem lesz másképp, amikor Willie Mack, Fallah Bahh, Doc Gallows és Joe Doering a szorítóba lép.

A Slammiversary PPV-n Moose meg fog küzdeni Chris Sabin-nel, előtte azonban még lesz egy mérkőzése Hernandez ellen.

A múlt heti IMPACT! adásban Rosemary és Havok legyőzték Kimber Lee és Susan párosát, és ezzel megszerezték a kötelező kihívó jogot a Fire 'N Flava ellen. A női csapatbajnoki címmérkőzés előtt Havok kihívja egy egyéni küzdelemre Tasha Steelz-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.