Header Ads

IMPACT! 2021. július 1. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Kenny Omega és a Good Brothers-es srácok megküzdenek Sami Callihan, Moose és Chris Sabin hármasával, TJP és Fallah Bahh kihívják Rich Swann és Willie Mack párosát, Satoshi Kojima kiáll Eddie Edwards ellen, valamint Chris Bey szembenéz Petey Williams-szel.

Az Anthem döntése alapján, Don Callis már nem az IMPACT Wrestling vezetője, de továbbra is ott lehet Kenny Omega mellett, a világbajnok menedzsereként. Callis elfogadta a vezetőség döntését, majd úgy döntött, hogy szeretne egy csapatmérkőzést, amin Kenny Omega és a Good Brothers tagjai megküzdhetnek Tommy Dreamer csapatával. Dreamer elfogadta a kihívást, és felvette a csapatába Sami Callihan-t, Moose-t valamint Chris Sabin-t, akik örömmel kiállnak Omega-ék hármasa ellen.

Az este folyamán láthatunk majd még egy csapatmérkőzést, TJP és Fallah Bahh párosa valamint Rich Swann és Willie Mack kettőse között.

Eddie Edwards és Satoshi Kojima múlt héten nem tudták elhódítani a csapatbajnoki címeket a VBD-től. A meccs után Eddie Edwards megkérte Kojima-t, hogy mielőtt visszatérne Japánba, had küzdhessen meg vele egy egyéni mérkőzésen. Kojima természetesen elfogadta Eddie kihívását.


Chris Bey továbbra sem akar részese lenni az X-Division bajnoki cím körül zajló viszálynak. Ezt múlt héten szóvá tette neki Petey Williams, amiért a korábbi bajnok ki is hívta egy mérkőzésre a kanadai birkózót.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.