Header Ads

Goldberg visszatért a WWE-be, rögtön a vb címért! - videó

Az idei SummerSlam gálán két visszatérő hívja ki az aktuális világbajnokokat, ugyanis a WWE Bajnok ellenfele Goldberg, míg a Universal Bajnok ellenfele John Cena lesz. 

Goldberg visszatért és konfrontálta Bobby Lashley-t - (Fotó: WWE)

A Money in the Bank előtti héten több portálon megjelent a hír, miszerint Goldberg visszatérhet a WWE-be, hogy megküzdjön Bobby Lashleyvel. Ez a feltételezés hétfő este valósággá vált, hiszen miután a WWE Bajnok legyőzte Keith Lee-t, visszatért Goldberg a RAW-n. A legenda besétált a ringbe, majd annyit kiabált, hogy "Én vagyok a következő!"

Fontos megjegyezni, hogy Goldbergnek csupán évi két mérkőzést kell teljesítenie a szerződése szerint. Az elsőt még a Royal Rumble gálán megtette, ahol kikapott az akkori WWE Bajnoktól, Drew McIntyre-től. Ha most megnyerné a világbajnoki címet, akkor idén már nem kellene megvédenie azt, hacsak nem módosítják a kontraktusát.


Goldberg még soha nem volt WWE Bajnok, pályafutása során a WCW és a Nehézsúlyú Világbajnoki Címet nyerte el, valamint a 2016-os visszatérése óta kétszer a Universal Bajnoki Címet.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.