Header Ads

A WWE elbocsátotta Bray Wyattet

A WWE a hivatalos oldalán jelezte, hogy felbontotta Bray Wyatt szerződését és minden jót kívánt a jövőbeli elfoglaltságaihoz.

Bray Wyatt - (Fotó: WWE)

Ahogyan azt a korábbi években megszokhattuk a WWE nem részletezte a kontraktus felbontását. A 34 éves birkózó 2009 óta tartozott a szervezet kötelékébe a legendás Irwin R. Schyster fiaként. Bray Wyatt egyszer nyerte meg a WWE, valamint kétszer a Universal Bajnoki Címet így háromszoros világbajnoknak mondhatja magát. A tag team bajnoki címet kétszer hódította el.

Wyatt legutóbb a WrestleMania 37-en szerepelt, ahol veszített Randy Orton ellen. Az utolsó éveiben a The Fiend karakterrel próbálkozott, ami sok rajongó tetszését elnyerte, amit jól mutat az is, hogy Wyatt ajándéktárgyai az egyik legjobban keresett termékek volt a szervezet webshopján. 

A PWInsider szerint nem kreatív okokból hiányzott az utóbbi időben, hanem azért mert nem volt engedélye birkózni, bár ezt a portál nem tudja biztosra megerősíteni. Testvérét, Bo Dallast még áprilisban küldte el a cég. Wyatt egyelőre nem kommentálta a távozását.

Frissítés: A Fightful információi szerint Bray Wyattet a költségcsökkentés miatt bocsátották el.

(Forrás: PWInsider)

2 megjegyzés:

  1. És most akkor így mia tervü Alexaval? Őt is kirugjak vagy csak úgy random a régi karakterével jelenik majd meg?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.