Header Ads

IMPACT! 2021. Június 24. - Tanulópénz - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban megmérkőzött egymással Rosemary és Kiera Hogan, Susan kihívta Deonna Purrazzo-t, Rohit Raju és Shera megküzdöttek Petey Williams és Trey Miguel kettősével, Sam Beale szembenézett Jake Something-gal, valamint Satoshi Kojima és Eddie Edwards párosa kaptak egy csapatbajnoki címmérkőzést a VBD-től.

 
A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!
 
Don Callis és Kenny Omega az épületbe való érkezésével kezdődött a múlt heti IMPACT! adás. Callis-t nem akarta beengedni a biztonsági őr, de a cég korábbi vezetője meggyőzte az őrt, hogy engedje, hogy Kenny-vel közösen belépjenek az épületbe.
 

Kiera Hogan vs. Rosemary

Az este első mérkőzését Rosemary és Kiera Hogan vívták egymással. Kiera bosszút akart állni a múlt héten történtek miatt, amikor is Rosemary és Havok a szemetesbe dobták a női csapatbajnokot. Tasha Steelz már a küzdelem korai szakaszában megpróbált segíteni Kiera-nak, amit Havok nem nézett tétlenül, és bejött az arénába. Így Rosemary semmitől sem zavartatva már könnyedén be tudta húzni a győzelmet, miután bevitte az Above so Below mozdulatát Kiera-nak.
 

Múlt héten Ace Austin, Madman Fulton, Rohit Raju és Shera összefogott egymással, és megtámadták Josh Alexander-t, Petey Williams-t és Trey Miguel-t. Gia Miller megkérdezte Chris Bey-t, miért nem volt ekkor jelen az arénában. Bey azt mondta, hogy a saját dolgával foglalkozik, mivel kétszeres X-Division bajnok akar lenni a Slammiversary PPV-n. Petey Williams és Trey Miguel megzavarták a beszélgetést, és mondták neki, hogy jobb lenne, ha választana egy oldalt, mielőtt valamelyik fél megtámadja.

Scott D’Amore köszönetet mondott Tommy Dreamer-nek, amiért az Anthem igazgatótanácsához fordult, hogy kirúgják Don Callis-t. D’Amore elismerte, hogy a megítélését elhomályosította a Callis-szal való barátsága. Dreamer elárulta, hogy a testület felkérte, hogy a közeljövőben tanácsadóként dolgozzon a szervezetnél.

Deonna Purrazzo vs. Susan

Susan és Kimber Lee az Against All Odds adásban nem tudták megszerezni a női csapatbajnoki címeket, ezért Deonna Purrazzo úgy döntött, hogy befejezi a barátságát a két lánnyal. Susan az eset után kihívta egy tét nélküli mérkőzésre az aktuális női bajnokot. Deonna végig dominálta a mérkőzést, amit látott a ring mellett Kimber Lee is, és kérte Purrazzo-t, hogy hagyja békén Susan-t. Deonna-t nem hatották meg Kimber Lee szavai, és a Fujiwara Armbar fogásával feladásra kényszerítette az ellenfelét. Deonna a meccs után sem szállt le Susan-ről, így Kimber Lee felment a ringbe és megállította a bajnokot.   

A Swinger's Palace-ban TJP és Fallah Bahh kihívták Rich Swann és Willie Mack párosát egy mérkőzésre, amire a következő adásban kerül majd sor.

Don Callis elmondta Tommy Dreamer-nek, hogy nem neheztel rá, a múlt héten történtek miatt. Callis ezután mondta Dreamer-nek, hogy hozzon létre egy három fős csapatot, akik kiállhatnak Kenny Omega és Good Brothers triója ellen. Callis vágyai ellenére Dreamer nem fog a szorítóba lépni ezen a mérkőzésen.

Rohit Raju & Shera vs. Petey Williams & Trey Miguel

Trey a mérkőzés egy pontján félreállította Shera-t, de ekkor az egyedül maradt Petey-t megállította Rohit egy rúgással. A meccs után Shera visszament a kötelek közé, és nekiesett Petey-nek, majd hozzá még becsatlakozott Ace Austin és Madman Fulton párosa is. Josh Alexander megpróbált segíteni Petey-nek és Trey-nek, de a túlerővel ő sem tudta felvenni a versenyt. Ezt látva Chris Bey is megjelent az arénában, de úgy döntött, hogy nem avatkozik bele a viszályba.

Dreamer csapatának három résztvevőjéből kettőre fény derült. A hatfős csapatmérkőzésen Sami Callihan és Moose már biztosan ott lesznek, de Dreamer aggódik, hogy Moose nem biztos, hogy ki fog jönni a harmadik taggal.

Rachael Ellering felszólította Jordynne Grace-t, hogy beszéljék meg a nézeteltérésüket. Ellering elmondta, hogy amikor a karrierje mélypontján volt, utálta, hogy az emberek pozitívan viszonyultak hozzá. Ellering ugyan ezt követte el Jordynne-al, de már belátja, hogy tévedett. Ellering ezután felvetette a problémáikat Tenille Dashwood-dal, de Grace ekkor elpattant. Grace azt mondta, hogy Ellering problémája az, hogy azt gondolja, hogy érdekli, amit Dashwood mond vagy tesz. Ekkor megjelent az arénában Jazz aki továbbra is úgy érzi, hogy nagyszerű dolog volt, amikor Ellering-et választotta Jordynne partnerévé. Annak ellenére, hogy a csapat a legrövidebb ideig birtokolta a női csapatbajnoki öveket a cég történelmében, Jazz biztos abban, hogy ez csak egy akadály, amit le tudnak küzdeni. Grace bejelentette, hogy egy kis időre van szüksége, hogy átgondolja a dolgokat, majd elhagyta a ringet. Tenille Dashwood és Kaleb ezt látva megjelentek az arénában. Dashwood azt állítja, hogy Ellering lenne a problémáinak a megoldása. Ellering még egyszer tudatosította Tenille-el, hogy nem lesz a csapattársa, helyette ki akarja hívni egy visszavágó mérkőzésre. A beszélgetés végén elszabadultak az indulatok, ami után Jazz és Rachael távozásra kényszerítették Tenille-t, és Kaleb-et.

Sam Beale vs. Jake Something

Brian Myers és Sam Beale megtámadták Jake Something-ot, miután legyőzte Daivari-t a két héttel ezelőtti BTI adásban. Beale első mérkőzése Brian tanítványaként nem úgy alakult, ahogy azt Myers szerette volna. Myers hiába próbált segíteni a tanítványának, Beale alulmaradt Jake ellen, amikor ő bevitte neki a befejező Black Hole Slam mozdulatát. A meccs után Myers mikrofont ragadott, és elmondta Beale-nek, hogy ne okolja magát amiért kikapott Jake-től. Myers szerint a siker érdekében Beale-nek az ellenkezőjét kell tennie, mint bármi, amit Jake Something tesz.


Eddie Edwards-ot és Satoshi Kojima-t meglátogatta a mérkőzésük előtt Rich Swann és Willie Mack. Eddie elmondta a srácoknak, hogy ha megnyerik a csapatbajnoki címeket, akkor először ellenük szeretnék majd azt megvédeni.

Violent By Design (c) vs. Eddie Edwards & Satoshi Kojima – IMPACT World Tag Team Championships Match

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Eddie Edwards és Satoshi Kojima kihívták egy csapatbajnoki címmérkőzésre a Violent By Design-t. A VBD-ből most Deaner-en és Joe Doering-on volt a sor, hogy bizonyítsanak Eric Young-nak, aki Rhino-val közösen a ring mellől követte az eseményeket. Eddie és Kojima kiváló munkát végeztek a szorítóban, de most ez is kevés volt. A korábbi világbajnok mikor egyedül maradt Doering-gel, megpróbálta bevinni neki a Boston Knee Party rúgását, de a VBD oszlopos tagja elkapta Eddie-t és Revolution Bomb mozdulat után pontot tett a mérkőzés végére. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.