Header Ads

IMPACT! 2021. Június 24. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Satoshi Kojima és Eddie Edwards párosa kap egy csapatbajnoki címmérkőzést a VBD-től, Rohit Raju és Shera megküzdenek Petey Williams és Trey Miguel kettősével, Susan kihívja Deonna Purrazzo-t, valamint megmérkőzik egymással Rosemary és Kiera Hogan.

Satoshi Kojima egy hete legyőzte Rhino-t egy egyéni meccsen, amivel megszerezte a csapatbajnoki címek kötelező kihívó jogát. A címmérkőzésen Kojima partnere Eddie Edwards lesz, a VBD-ből pedig Deaner és Joe Doering teszik kockára a bajnoki öveket.

Az este folyamán láthatunk majd még egy csapatbajnoki küzdelmet. Rohit Raju és Shera ellenfelei Petey Williams és Trey Miguel lesznek.

Deonna Purrazzo befejezte a kapcsolatát a korábbi társaival, miután Susan és Kimber Lee nem tudták elhódítani a női csapatbajnoki címeket a Fire 'N Flava formációtól. Ezt követően Susan úgy döntött, hogy kihívja Deonna-t egy tét nélküli mérkőzésre.

A mai adásban kötelek közé lép az aktuális női csapatbajnok Fire 'N Flava formáció oszlopos tagja Kiera Hogan is, ellenfele pedig Rosemary lesz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.