Header Ads

IMPACT! 2021. Június 17. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megtudhatjuk mi lesz Sami Callihan-nel azok után, hogy Don Callis kirúgta, debütál a szervezetnél Steve Maclin, Josh Alexander szembenéz Madman Fulton-nal, Kojima kihívja Rhino-t, TJP megmérkőzik Black Taurus-szal, valamint Tenille Dashwood megküzd Rachael Ellering-gel.

A múlt szombati Against All Odds adásban Kenny Omega a Young Bucks-os srácok segítségével legyőzte Moose-t, és ezzel megőrizte a világbajnoki címét. A mérkőzés után megjelent Sami Callihan, és megtámadta Omega-t, amit Don Callis nem hagyott annyiban, és kirúgta a korábbi világbajnokot. Sami a Slammiversary PPV-n kihívhatta volna Omega és Moose küzdelmének győztesét egy világbajnoki címmérkőzésre, de kérdéses, hogy mi lesz így a történtek után.

A ma esti adásban Steve Maclin, a WWE korábbi birkózója debütálni fog az IMPACT Wrestling-nél.

Madman Fulton beleavatkozott az X-Division bajnoki cím kötelező kihívó jogáért megrendezett mérkőzésbe az Against All Odds adásban, így jelenleg Josh Alexander-nek nincs kihívja. Fulton most ezért úgy döntött megmérkőzik Josh Alexander-rel egy tét nélküli küzdelemben.

Satoshi Kojima az Against All Odds adásban alulmaradt Joe Doering ellen, de ezzel még nem ért véget a közte, és a VBD között zajló viszály. Kojima a mai adásban kihívja Rhino-t egy mérkőzésre, és ha nyer, kap egy csapatbajnoki címmérkőzést, ahol Eddie Edwards lesz a partnere.

Az este folyamán a szorítóba lép a korábbi X-Division bajnok TJP is, ellenfele pedig a Decay frontembere, Black Taurus lesz.

Tenille Dashwood egy hete kihívta egy mérkőzésre Rachael Ellering-et, de Jordynne Grace közbeszólt, hogy ő szeretne előbb megküzdeni Tenille-el. Tenille legyőzte Jordynne-t az Against All Odds adásban, most pedig ugyan erre készül Rachael ellen is.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.