Header Ads

Fontos változások jöhetnek a WWE-ben

Azzal együtt, hogy a WWE visszatér a turnézáshoz és az élő közönséghez rengeteg változás jöhet, ami elsősorban a személyeket illeti.

Vince McMahon a 2021-es WrestleManián - (Fotó: WWE)

A WrestlingNews.co információi szerint már egy ideje Vince McMahon is érzi, hogy nem jó a termék, de a jó dolgokat megakarta menteni az élő közönségnek. Hogy mik ezek? A hírek szerint júliusban John Cena és Edge is visszatérhetnek, hogy felépítsék a mérkőzésüket a SummerSlamre. Állítólag a Bella Twins is kész visszatérni, de az egyik legfontosabb mégis Becky Lynch szereplése lenne, aki már  megkezdte a felkészülést a Performance Centerben.

A WrestlingNews továbbá megjegyzi, hogy őszre is tartogat a WWE egy nagy durranást, mégpedig The Rock visszatérését. A menedzsment szeretné, ha birkózna a Survivor Seriesen, hiszen idén lesz 25 éve, hogy az első meccsét vívta a rendezvényen még 1996-ban.

Nemsokára hallhatjuk majd a "shake things up" kifejezést is az adásokon, mivel a szervezet készül egy újabb Draftra augusztus végén, szeptember elején. A PWInsider információja szerint az NXT-s Karrion Kross és Bronson Reed is ott volt a SmackDownon, hogy dark meccsen teszteljék őket. McMahon alaposan átalakítaná a main rostert, így többen feljöhetnek a main rosterből.

A cég időközben arra is készül, hogy a RAW és a SmackDown arculatát megváltoztassa a nézők visszatérésével. A közönség a július 16-i kék brand adásán tér vissza.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.