Header Ads

IMPACT! 2021. május 5. - A kvalifikációk folytatódnak - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban folytatódtak a kötelező kihívó jogért megrendezésre kerülő hatemberes mérkőzés kvalifikációs meccsei, Doc Gallows kihívta Juice Robinson-t, Susan szembenézett Taylor Wilde-al, Kiera Hogan kiállt Rachael Ellering ellen, valamint debütált a szervezetnél El Phantasmo.

 
A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!
 

Chris Sabin vs. Rhino – #1 Contenders Match Qualifier 

Chris Sabin és Rhino kötelező kihívó jogért rendezett kvalifikációs mérkőzésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Sabin-t James Storm, Rhino-t pedig a VBD tagjai kísérték el az arénába, de a srácok nem avatkoztak bele a küzdelembe. Rhino egy Superplex-el a földre küldte Sabin-t, majd ezt egy Gore követett volna, de a korábbi világbajnok kitért előle, és két vállra fektette az ellenfelét. Sabin-hez felment a ringbe James Storm, és gratulált a barátjának.

A színfalak mögött Brian Myers dühös volt, miután múlt héten kikapott Matt Cardona-tól. Rosemary megjegyezte Myers-nek, hogy az egója tartja vissza a siker elérésétől. Ekkor megjelent Black Taurus és a padlóra küldte Myers-t.

Az IMPACT világbajnok Kenny Omega elmondta Doc Gallows-nak, hogy biztosítani fogja a győzelmet számára a ma esti Juice Robinson elleni mérkőzésén.

Susan vs. Taylor Wilde

Taylor Wilde egy hete Kimber Lee, most pedig Susan ellen lépett a szorítóba. Kimber Lee a meccs alatt megtámadta Taylor-t, amit nem nézett tétlenül Tenille Dashwood és Kaleb. Kaleb a vállára kapta Kimber Lee-t, Tenille pedig bevitt egy Neckbreaker-t Susan-nek amikor a bíró nem figyelt oda, ezzel segítve győzelemhez Taylor-t. Tenille a meccs után megpróbált együtt örülni Taylor-ral de ő ezt most sem nézte jó szemmel.

A kulisszák mögött Gia Miller azt gondolta, hogy Deonna Purrazzo direkt kerüli Taylor Wilde-ot. Purrazzo tagadta az állítást, de ekkor Rosemary és Havok félbeszakították a beszélgetést, mert mindketten egy címmérkőzést akartak a bajnoktól. Purrazzo elmondta nekik, hogy úton van Scott D’Amore irodájába, és elmondja neki, hogy a Rosemary vs Havok mérkőzés győztese ellen fogja kockára tenni a bajnoki övét.

W. Morrissey azért van itt, hogy mindenki érezze azt a gyötrelmet, amelyet egykor érzett, és ezt először Willie Mack fogja megtapasztalni.

Rohit Raju vs. Trey Miguel – #1 Contenders Match Qualifier

Az este második kvalifikációs mérkőzését Rohit Raju és Trey vívta egymással. Raju-t elkísérte az arénába Shera, aki egy ponton megtámadta Trey-t. Ezt követően a két birkózó számos szorító fogást bemutatott egymása ellen, az egyik ilyennel pedig Trey feladásra is kényszerítette a korábbi X-Division bajnokot.

A meccs után Jake Something bejött az arénába, hogy folytassa amit a BTI adásban elkezdett, és nekihajította Rohit-ot Shera-nak.

A Swinger Palace-ban Chris Bey megpróbált feszültséget kelteni Chris Sabin és James Storm között. Sabin ma este korábban már kvalifikálta magát, míg Storm később Moose ellen készül ugyan erre.

Doc Gallows vs. Juice Robinson

Kenny Omega ígéretéhez híven elkísérte az arénába a Good Brothers tagjai-t, akik közül most Doc Gallows szeretett volna bizonyítani Juice Robinson legyőzésével. Omega egy ponton felállt a ring szélére, hogy megzavarja Robinson-t, amit Gallows kihasznált, és előbb a ring sarkához rúgta az aktuális csapatbajnokot, majd egy Sitout Powerbomb után pontot tett a meccs végére.

A mérkőzés után Omega és Anderson felmentek a ringbe, és megtámadták a FinJuice tagjait. Ezt látva Eddie Edwards besietett az arénába, de a túlerővel szembe ő is alulmaradt.

Deonna Purrazzo megpróbált kiosonni az épületből, amikor Scott D’Amore megállította. Nyilvánvaló, hogy Purrazzo soha nem akart kérni D'Amore-tól egy mérkőzést Rosemary és Havok között, ennek ellenére D’Amore hivatalossá tette ezt a meccset jövő hétre. A győztes kihívhatja majd Deonna-t egy címmérkőzésre.

El Phantasmo vs. VSK

El Phantasmo a NJPW sztárja és egy fiatal tehetség, VSK bemutatkozó mérkőzésével folytatódott az adás. VSK azonnal lerohanta az ellenfelét, de Phantasmo hamar fordítani tudott, és egy Sudden Death Superkick rúgással maga mögé utasította VSK-t.

Kiera Hogan vs. Rachael Ellering

Rachael Ellering és Jordynne Grace megfosztották a Fire 'N Flava tagjait a női csapatbajnoki címektől a Rebellion PPV-n. A két csapat az Under Siege adásban visszavágót vív majd egymással, addig azonban Rachael és Kiera egy egyéni mérkőzésen még megküzdött egymással. Rachael első egyéni mérkőzést a szervezetnél sikeresen megnyerte miután egy Swinging Slam-el a földre küldte Kiera-t.

Don Callis néhány perccel a James Storm elleni selejtező mérkőzése előtt beszélni akart Moose-al. Callis szerint egy olyan ötcsillagos sportolónak, mint Moose, nem kellene kvalifikációs mérkőzéseken részt vennie.

A szünetben Jordynne Grace kihívta Tasha Steelz-t egy egyáni mérkőzésre.

Moose vs. James Storm – #1 Contenders Match Qualifier

Elérkeztünk az este és egyben az utolsó kvalifikációs mérkőzéshez. Moose most lépett először a szorítóba, miután elvesztette a TNA világbajnoki címét Rich Swann ellen a Sacrifice adásban. Storm rögtön nekiesett Moose-nak, majd nem sokkal később már a ring mellett találta magát a két birkózó. Miután visszamentek a kötelek közé Storm egy Superkick-el a földre küldte az ellenfelét, de a tus elmaradt, mivel a Cowboy már alig tudott lábra állni, köszönhetően Moose-nak, aki korábban folyamatosan Storm térdét támadta. James nagynehezen felkellt a földről, de ekkor Moose bevitte neki a befejező Lights Out Spear finisherét, amivel bekvalifikálta magát a kötelező kihívó jogért megrendezésre kerülő mérkőzésbe. A meccs után Moose felvitt egy széket a kötelek közé, és megtámadta vele Storm sérült lábát.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.