Header Ads

IMPACT! 2021. május 27. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban a Violent By Design tagjai beszélnek a terveikről miután megszerezték a csapatbajnoki címeket, Sami Callihan és Moose megküzdenek a Good Brothers-szel, Petey Williams és Josh Alexander kihívják TJP és Fallah Bahh párosát, valamint láthatunk egy tíz emberes csapatmérkőzést a Knockouts részlegtől.

A múlt heti IMPACT! adásban a FinJuice formáció kockára tette a csapatbajnoki címeit Ace Austin és Madman Fulton párosa ellen. David Finlay és Juice Robinson legyőzték a kihívóikat, de ekkor megjelent az arénában a Violent By Design csapat, és beváltották Rhino Call Your Shot trófeáját. Joe Doering és Rhino ezt követően legyőzték a FinJuice-t, és lettek a szervezet új csapatbajnokai. A VBD tagjai ma este beszélni fognak a további terveikről.

Moose egy hete beszélt Kenny Omega-val a közelgő világbajnoki címmérkőzésükről. Omega és Callis mellé becsatlakoztak a Good Brothers-es srácok is, akik meg akarták támadni Moose-t, de ekkor megjelent Sami Callihan, és elüldözte az arénából Omega-ékat. Sami és Moose az este folyamán megküzdenek egy csapatmérkőzés keretein belül Karl Anderson és Doc Gallows párosával.

TJP múlt héten kifizette Fallah Bahh tartozását a Swinger Palace-ban, így Bahh újra a kötelek közé léphet a csapattársával. TJP-t és Bahh-t rögtön ki is hívta Petey Williams egy csapatmérkőzésre, amin az aktuális X-Division bajnok, Josh Alexander lesz a partnere.

Az este folyamán láthatunk majd egy csapatmérkőzést a Knockouts részlegtől is. Rosemary, Tenille Dashwood, Havok, Taylor Wilde és Rachael Ellering csapata fog szembenézni Kimber Lee, Susan, Kiera Hogan, Tasha Steelz és Deonna Purrazzo ötösével. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.