Header Ads

IMPACT! 2021. május 15. - Under Siege - Előzetes

A ma esti Under Siege adásban a számos remek mérkőzés mellett kötelek közé fog lépni a szervezet aktuális világbajnoka Kenny Omega, és a Good Brothers formációval közösen megküzd az aktuális csapatbajnok FinJuice és Eddie Edwards alkotta hármassal.

W. Morrissey megérkezett a Rebellion PPV-n az IMPACT Wrestling-hez. Morrissey a bemutatkozása után viszályba kezdett Willie Mack-kel, akivel ma este már a szorítóban fog találkozni.

Brian Myers-nek nem sikerült bekvalifikálnia magát a kötelező kihívó jogért megrendezésre kerülő mérkőzésbe, amiért dühös volt Matt Cardona-ra. A Decay tagjai ezt látva leállították Myers-t, Black Taurus pedig ki is hívta egy mérkőzésre Brian-t.

Tenille Dashwood szerint Taylor Wilde azért tért vissza az IMPACT Wrestling-hez, hogy vele közösen újra elhódítsák a női csapatbajnoki címeket. Taylor először hallani sem akart róla, hogy Tenille csapattársa legyen, de később kénytelen volt elfogadni a helyzetet, mivel Susan kért egy csapatmérkőzést Scott D'Amore-tól, hogy Kimber Lee-vel közösen kiállhasson Taylor és Tenille párosa ellen.

Jordynne Grace és Rachael Ellering a Rebellion PPV-n legyőzték a Fire 'N Flava formációt, és elhódították tőlük a női csapatbajnoki címeket. Kiera Hogan és Tasha Steelz most élnek a visszavágó jogukkal.

Az este másik címmérkőzését Deonna Purrazzo fogja vívni, aki kockára teszi a Knockouts Championship övét Havok ellen, aki az eheti IMPACT! adásban Rosemary legyőzésével megszerezte a kötelező kihívó jogot.

Az este folyamán láthatunk majd egy nyolcemberes csapatmérkőzést a Tag Team Championships címek kötelező kihívó jogáért, amin Ace Austin & Madman Fulton, TJP & Petey Williams, az XXXL valamint Rohit Raju és Shera párosa fog részt venni.

El Phantasmo alig, hogy bemutatkozott az IMPACT Wrestling-nél, máris megszerezte az X-Division bajnoki cím kötelező kihívó jogát, így ma este megküzdhet Josh Alexander-rel az övért.

Rich Swann miután elvesztette a világbajnoki övét, és nincs lehetősége visszavágóra sem, Scott D'Amore kiírt egy hatemberes meccset, aminek a győztese kihívhatja Kenny Omega-t egy világbajnoki címmérkőzésre. A küzdelembe Chris Sabin, Chris Bey, Sami Callihan, Matt Cardona, Trey Miguel és Moose kvalifikálta be magát.

Az adás főmérkőzésén a kötelek közé fog lépni a szervezet aktuális világbajnoka Kenny Omega, és a Good Brothers formációval közösen megküzd az aktuális csapatbajnok FinJuice és Eddie Edwards alkotta hármassal.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.