Header Ads

IMPACT! 2021. május 13. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban láthatunk egy hatemberes csapatmérkőzést Sami Callihan, Chris Bey, Moose, Matt Cardona, Trey Miguel és Chris Sabin között, Petey Williams, El Phantasmo, Rohit Raju, Ace Austin, Acey Romero és TJP megküzdenek egymással az X-Division cím kötelező kihívó jogáért, tovább folytatódik a viszály a Good Brothers és a FinJuice között, valamint szembenéz egymással Havok és Rosemary a Knockouts Championship cím kötelező kihívójogáért.

Múlt héten véget értek a világbajnoki cím kötelező kihívó jogáért megrendezésre kerülő mérkőzés kvalifikációs küzdelmei. Az Under Siege adásban Sami Callihan, Chris Bey, Moose, Matt Cardona, Trey Miguel és Chris Sabin fognak megküzdeni egymással a kötelező kihívó jogért, addig azonban a felek egy csapatmérkőzés keretein belül még szembenéznek egymással.

Az este folyamán láthatunk egy egy mérkőzést az X-Division cím kötelező kihívó jogáért, amin Petey Williams, El Phantasmo, Rohit Raju, Ace Austin, Acey Romero és TJP fog részt venni.

Tovább folytatódik a viszály a Good Brothers és a FinJuice formáció között. Egy hete Doc Gallows legyőzte Juice Robinson-t, most pedig Karl Anderson készül megküzdeni Davin Finlay-el egy egyéni mérkőzésen.

A mai IMPACT! adásban láthatunk még egy kötelező kihívó jogért megrendezésre kerülő küzdelmet. Havok és Rosemary mérkőzésének győztese kihívhatja majd Deonna Purrazzot-t az Under Sidege adásban egy Knockouts Championship meccsre.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.