Header Ads

IMPACT! 2021. április 29. - Célkeresztben az új világbajnok- Összefoglaló

Az eheti Rebellion PPV utáni első IMPACT! adásban bejelentést tett Scott D'Amore, kötelek közé lépett W. Morrissey, Taylor Wilde megküzdött Kimber Lee-vel, valamint Ace Austin kihívta egy visszavágó mérkőzésre Josh Alexander-t.

 
A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!

Scott D’Amore irodájának ajtaja előtt kezdődött az eheti IMPACT! adás. A roster tagjai mindannyian szeretnének egy címmérkőzést az új IMPACT világbajnok, Kenny Omega ellen. D’Amore elmondta nekik, hogy menjenek a ringhez, és ott beszélni fog erről. D’Amore mielőtt elindult volna az arénába, elmondta Don Callis-nak, hogy mivel Omega immár az IMPACT világbajnoka, fizikailag itt kell lennie minden csütörtök este. Callis ezzel nem számolt, de ha Omega nem érkezik meg az adás végéig, akkor annak következményei lesznek.

A roster tagjai körülvették a ringet, D’Amore pedig először köszönetet mondott az egykori IMPACT világbajnoknak, Rich Swann-nak a Rebellion PPV-n nyújtott hihetetlen teljesítményéért, majd megjegyezte, hogy a Title vs. Title mérkőzésnek nem volt visszavágási záradéka. D’Amore bejelentette, hogy egy új kihívója lesz a világbajnoki címnek az Under Siege adásban, de ha Kenny Omega nem jelenik meg az adás végéig ma este, akkor az Under Siege-en új világbajnoka lesz a cégnek. A hat fős kötelező kihívó jogért zajló küzdelemnek hat selejtező mérkőzése lesz.

Jake Something vs. Chris Bey – 6 Way #1 Contenders Match Qualifier

A selejtező első mérkőzését Jake Something vívta, ellenfele pedig a visszatérő Chris Bey volt. A küzdelmet a roster tagjai megnézték a ring mellől, így Rohit Raju-nak lehetősége volt közbeavatkozni és egy ponton megfogta a ring sarkánál Jake lábát. Ezt kihasználta Bey, és hátba támadta az ellenfelét, majd a ring kötélre támaszkodva kikopogtatta Jake-et.

Don Callis felhívta Kenny Omega-t, és mondta neki, hogy üljön fel a magánrepülőgépére, és azonnal jöjjön az IMPACT Zone-ba. Sami Callihan megállította Callis-t és közölte vele, hogy Omega nem fogja tudni, hogy mikor és hol, de el fogja venni tőle ami az övé.

Gia Miller interjút készített Taylor Wilde-al, aki a Rebellion estélyén visszatért az IMPACT Wrestling-hez. Tenille Dashwood és Kaleb megzavarták az interjút. Tenille szerint Taylor azért jött vissza, hogy a csapattársa legyen, és megnyerjék a Knockouts Tag Team címeket. Taylor ezt cáfolta, és elmondta Tenille-nek, hogy az egyetlen oka annak, hogy visszatért, az az, hogy ismét Knockouts bajnok legyen.

Pár nappal azután, hogy W. Morrissey debütált a Rebellion PPV-n, most visszatért a ringbe. Morrissey mikrofont ragadott, és elmondta a nézőknek, hogy ismerhetik az arcát, de fogalmuk sincs róla, ki is ő valójában. Morrissey szerint a hivatásos birkózóipar tele van rossz emberrel. Az egyetlen különbség közte és köztük, hogy ő ezt nem fél bevallani.

W. Morrissey vs. Sam Beale 

Morrissey ezt követően ledobta a mikrofont, és nekiesett a ring sarkánál Sam Beale-nek, majd egy hatalmas Bowerbomb után pontot tett a küzdelem végére.

A Gia Miller-rel készített interjúja során Deonna Purrazzo elmondta Kimber Lee-nek és Susan-nek, hogy nem kíséri el őket az arénába, amikor Kimber Lee szembe fog nézni Taylor Wilde-al. Gia megkérdőjelezte a bajnok indítékait, de Deonna azzal válaszolt, hogy minden lányt már legyőzött a Knockouts részlegben.

Willie Mack kihívta W. Morrissey-t egy egyéni mérkőzésre, amire az Under Siege adásban kerül majd sor.

Kimber Lee vs. Taylor Wilde

Kimber Lee hosszas kihagyását követően először Kimber Lee ellen lépett a szorítóba. Lee-t elkísérte az arénába Susan, aki megpróbált segíteni a barátnőjének. Taylor ezzel nem foglalkozva végül egy módosított Indian Deathlock fogásba fogta Kimber Lee-t, aki kénytelen volt feladni a küzdelmet.

A meccs után Susan megtámadta Taylor-t, de Tenille Dashwood befutott az arénába, és egy Spotlight Kick-el megállította őt.

Moose szembesítette Scott D’Amore-t azzal, hogy miért kell kvalifikálnia magát az Under Siege hatemberes kötelező kihívó jogért rendezett mérkőzésbe. Moose megjegyezte, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy visszaszerezze azt, ami szerinte jogosan az övé. Ekkor megjelent James Storm, és közölte Moose-al, hogy jövő héten vele kell megküzdenie.

Josh Alexander (c) vs. Ace Austin – X-Division Championship Match

A Rebellion PPV nyitómérkőzésén Josh Alexander elhódította az X-Division bajnoki övet Ace Austin-tól, így a korábbi bajnoknak most lehetősége volt egy visszavágóra. A végig pörgős küzdelem során Ace többször is tusba fogta az ellenfelét, majd rá akart ugrani Alexander-re a ring sarkából, de ekkor a bajnok elkapta a levegőben, és bevitte neki a Divine Intervention mozdulatát. Alexander ezt követően a földön fekvő Ace-t Ankle Lock fogásba fogta, és feladásra kényszerítette.

Don Callis arra kérte Johnny Swinger-t, hogy adósságainak rendezése érdekében menjen el a repülőtérre Kenny Omega-ért.

Brian Myers vs. Matt Cardona – 6 Way #1 Contenders Match Qualifier 

A Rebellion PPV-n Brian Myers legyőzte a korábbi csapattársát, nem törődve Matt Cardona térdsérülésével. A visszavágón Myers előbb a lépcsőnek, majd a ring oszlopának vágta neki Matt sérült lábát, hogy ezzel is gyengítse az ellenfelét. Matt ennek ellenére tovább folytatta a mérkőzést, és egy ponton bevitte a Radio Silence mozdulatát Myers-nek. Cardona ezzel megnyerte a meccset, és bekvalifikálta magát a kötelező kihívó jogért  megrendezésre kerülő mérkőzésbe.

Az Violent By Design üzenetet küldött a Rhino jövő héti ellenfele, Chris Sabin számára. 

Egy rövid promo videóból megtudhattuk, hogy a NJPW szervezet birkózója, El Phantasmo jövő héten debütálni fog az IMPACT Wrestling-nél.

Sami Callihan vs. Eddie Edwards – 6 Way #1 Contenders Match Qualifier

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, amit a két korábbi világbajnok, Sami Callihan és Eddie Edwards vívott egymással. Sami és Eddie küzdelmét pár perccel a gong után megzavarta Kenny Omega, Karl Anderson, Doc Gallows és Don Callis. A Good Brothers tagjai kiosztottak egy-egy Magic Killer-t Callihan-nek és Eddie-nek, majd amikor Omega a V-Triger rugására készült, megjelentek az arénában az aktuális csapatbajnokok, de ők sem tudták felvenni a versenyt Omega-ékkal.

Miután Omega-ék mindenkit eltávolíttak a ringből, Don Callis felkonferálta a szervezet új világbajnokát, aki felállt a ring sarkába és megünnepelte a Rebellion PPV-n aratott győzelmét.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.