Header Ads

Véget érhet Daniel Bryan full-time karrierje

Daniel Bryan 2018-ban tért vissza a ringbe a 2016-os visszavonulása után, de már akkor kérdéses volt, hogy teljes időben birkózhat e.

Daniel Bryan a WrestleMania 37-en - (Fotó: WWE)

Daniel Bryan az 'Igen Mozgalmával" felfelé irányuló karrier ívet futott be a 2010-es évek elején, hamar közönség kedvenccé vált, amely 2014-ben WrestleMania főmérkőzésig vezetett. Sajnálatosan sok sérüléssel bajlódott, majd 2015-ben olyan agyrázkódást szenvedett, amely miatt fel kellett hagynia az aktív birkózást.

Az ekkor még háromszoros WWE és egyszeres Nehézsúlyú Világbajnok hosszas orvosi kivizsgálások után visszatérhetett 2018-ban. Azóta mégegyszer megnyerte a WWE Bajnoki Címet, a teste pedig bírta a kiképzést, idén ismét main eventben szerepelhetett a WrestleManián Roman Reigns és Edge ellen. Utóbbi összecsapás kapcsán viszont furcsa érzések ragadták el a 39 éves pankrátort, legalábbis erről beszélt a BT Sportsnak adott interjújában.

Nagyon bizarr, már 9 nap telt el azóta, de időbe telik, hogy megértsem mi történt, mert nem volt egy normális dolog. Úgy éreztem, mint ha nem lennék a testemben. Amikor birkózok mindent érzek és élvezem. Ez különös volt, közömbösséget éreztem. Már a mérkőzés előtt is furcsa volt az egész. Azt éreztem, hogy ne, talán ilyen érzés ragad el mielőtt meghalnál. Most akkor meg fogok halni? Szóval nagyon furcsa volt, nem tudom, hogy mi történt, de semmihez sem tudnám hasonlítani, amit eddig éreztem a karrierem során.

Ezután arról beszélt, hogy talán ezt érzi az ember, amikor közel áll a visszavonuláshoz. Majd beszélt korábbi mestere, Shawn Michaels egy tanácsáról, aki azt mondta neki a kiképzés során, hogy ha már nem ideges a mérkőzések előtt, akkor ideje abbahagyni. Ugyanakkor ezzel nem ért egyet

Nem néztem vissza a meccset, nem tudom segítene-e megérteni azt, hogy miért voltam közömbös. Talán ez volt a jele annak, hogy ideje felhagyni a full-time birkózással, amiről már egy ideje gondolkodom.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.