Header Ads

IMPACT! 2021. április 25. - Rebellion - Összefoglaló

Múlt vasárnap este rendezte az Impact Wrestling az idei második PPV-jét. A Rebellion-on terítékre került az összes bajnoki cím, köztük a világbajnoki is, amit Rich Swann tett kockára egy Title vs. Title mérkőzésen az AEW világbajnok Kenny Omega ellen.

 
A teljes gála az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!
 

Ace Austin (c) vs. TJP vs. Josh Alexander – X-Division Championship Match

X-Division bajnoki címmérkőzéssel kezdődött a Rebellion PPV, ahol Ace Austin tette kockára az övét TJP és Josh Alexander ellen. TJP egy Mamba Splash ugrás után tusba tudta fogni Austin-t, de ezt megzavarta Alexander. A bajnok ezt követően egy Fold-dal a földre küldte a korábbi csapatbajnokot, de TJP megszakította a tust. Alexander válaszképp bevitte a Divine Intervention mozdulatát Ace Austin-nak, amivel megnyerte a mérkőzést, és vele az X-Division bajnoki címet.

Violent By Design vs. Eddie Edwards, Willie Mack, James Storm & Chris Sabin

Eddie és csapata érkezett először az arénába, majd őket követte a Violent By Design. Eric Young a nemrég elszenvedett térdsérülése miatt kénytelen volt kihagyni a küzdelmet, de megtalálta a megfelelő embert a helyettesítésére, aki nem más volt mint W. Morrissey. Morrissey rögtön a bemutatkozó mérkőzésén győzelemhez vezette a csapatát, miután bevitte az East River Crossig befejező mozdulatát Willie Mack-nek. Morrissey a meccs után még megtámadta Mack-et.

Brian Myers vs. Matt Cardona

A közös múltra való tekintettel Matt Cardona kezet nyújtott a meccs előtt Myers-nek, de ő ezt nem fogadta el, és felmutatta a középső ujját az ellenfelének. A két birkózó a gong után elhagyta a ringet, és a rámpán esett egymásnak, ahol Cardona bevitte a Radio Silence mozdulatát Myers-nek. Visszatérve a kötelek közé Cardona térde egy rossz lépést követően megsérült, ami után a bíró felmutatta az X jelet. Myers ezt látva odament Matt-hez, kezet nyújtott neki, és felsegítette a földről, majd egy Roster Cut Clothesline-al újra a padlóra küldte, és megnyerte a mérkőzést.

Gia Miller interjút készített az AEW tulajdonosával, Tony Khan-nal, akit elkísért a gálára Tony Schiavone, Jerry Lynn és Aubrey Edwards is. Khan bemutatta Aubrey Edwards-ot, aki az esti főmérkőzés bírója lesz. Scott D’Amore, az IMPACT ügyvezető alelnöke félbeszakította a beszédében, és közölte Khan-nal, hogy ma este két játékvezető lesz a főversenyen, Aubrey Edwards és Brian Hebner.

Fire ‘N Flava (c) vs. Jordynne Grace & Rachael Ellering – Knockouts Tag Team Championships Match

A nemrég visszavonult Jazz elkísérte az arénába Jordynne Grace-t, és új partnerét, Rachael Ellering-et a Fire 'N Flava elleni csapatbajnoki címmérkőzésre. Jordynne megtalálta a megfelelő embert maga mellé, ugyanis Rachael-el közösen előbb eltávolították a ringből Tasha Steelz-t, így az egyedül maradt Kiera Hogan-nek Ellering bevitt egy Neckbreaker-t. Ezzel megtörtént az este második címcseréje, Jordynne és Rachael elhódították a Knockouts Tag Team címeket a Fire 'N Flava-tól.

Sami Callihan vs. Trey Miguel – Last Man Standing Match

Sami Callihan és Trey Miguel viszályával folytatódott a gála. A két birkózó egy Last Man Standing küzdelemben nézett szembe egymással. A mérkőzés elején Sami kihajította a szorítóból Trey-t, így a ring mellett folytatódott a küzdelem. Itt Sami előbb rádobta egy ládára Trey-t, majd egy villáskulccsal esett neki. A korábbi világbajnok ezt követően előbb a kötelek között osztott ki egy Piledriver-t Trey-nek egy asztalon, majd majd ugyan ezt megtette a ring melletti lépcsőn is. A korábbi világbajnok megpróbálta Trey-t a lépcső alatt tartani, de ő elbújt a ring alá, majd amikor előjött, egy Cutter-rel a felállított asztalba hajította Sami-t. Callihan nem tudott felállni a bíró tizedik számolásáig, így Trey jött ki győztesen ebből az összecsapásból.

 
A szünetben Gia Miller készített egy interjút Rich Swann-al, aki még egyszer utoljára üzent Kenny Omega-nak.

FinJuice (c) vs. The Good Brothers – World Tag Team Championships Match

A FinJuice formáció tagjai visszatértek a New Japan Pro Wrestling turnéjukról, így Karl Anderson-nak és Doc Gallows-nak lehetősége volt visszaszerezni az elveszített öveket. A mérkőzés során Anderson-nak többször is egyedül kellett helyt állnia, mivel Gallows többször  a ring mellé kényszerült, majd amikor sikerült visszajönnie a szorítóba, Juice Robinson két vállra fektette. Ezzel a FinJuice tagjai továbbra is a szervezet csapatbajnokai.

Gia Miller szeretett volna egy interjút készíteni Kenny Omega-val, de helyette Don Callis nyitott neki ajtót. Callis elmondta, hogy Omega már nem nyilatkozik, de az este folyamán meg fogja valósítani az elképzelését, és megfosztja Swann-t a világbajnoki címtől.

Deonna Purrazzo (c) vs. Tenille Dashwood – Knockouts Championship Match

Deonna rögtön a mérkőzés elején egy Fujuwara Armbar fogásba fogta Tenille-t, majd folytatta a dominanciáját. A bajnokot elkísérte az arénába Susan és Kimber Lee is, akik segítettek Deonna-nak kijönni a tusból, miután Tenille a földre küldte őt a Spotlight rúgásával. Deonna a tus után fordítani tudott, és Queen's Gambit mozdulatával pontot tett a mérkőzés végére.

Miután Deonna sikeresen megvédte a bajnoki övét, Susan és Kimber Lee felmentek a ringbe, és megtámadták Tenille-t, de ekkor megérkezett az arénába Taylor Wilde, és segített Tenille-nek.

A meccs után megnézhettük a júliusi Slammiversary PPV sejtelmes promo videóját, amiben feltűnt többek között Samoa Joe, Kazuchika Okada, The Great Muta, Mickie James, Laurel Van Ness, valamint egy mexikói és egy ausztrál zászló is.

IMPACT World Champion Rich Swann vs. AEW World Champion Kenny Omega – Title vs. Title Match

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol az Impact Wrestling világbajnoka Rich Swann és az All Elite Wrestling világbajnoka Kenny Omega nézett szembe egymással, egy Title vs. Title küzdelemben. Omega Don Callis és a Good Brothers, Rich Swann pedig Eddie Edwards és Willie Mack kíséretében érkezett az arénába. A történelmi összecsapás korai szakaszában Swann elhibázta az egyik mozdulatát, ami látszólag meg is pecsételte a mérkőzés kimenetelét. A folytatásban Swann eltalálta Brian Hebner-t, akinek ekkor átvette a helyét Aubrey Edwards, és rögtön megállította Omega-t, aki egy székkel meg akarta ütni az ellenfelét. Omega ezt követően a V-Trigger rúgásaival tovább gyengítette Swann-t, majd végül bevitte neki a befejező One Winged Angel mozdulatát, ami után Swann már nem tudott kijönni a tusból. Ezzel Kenny Omega történelmet írt, és immáron AEW és IMPACT World Champion-nak is mondhatja magát.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.