Header Ads

IMPACT! 2021. április 25. - Rebellion - Előzetes

Ma este rendezi az Impact Wrestling az idei második PPV-jét. A Rebellion-on terítékre kerül az összes bajnoki cím, köztük a világbajnoki is, amit Rich Swann fog kockára tenni egy Title vs Title mérkőzésen az AEW világbajnok Kenny Omega ellen.

Brian Myers-nek és Matt Cardona-nak közös múltjuk van, és ez természetesen fel is merült, miután Cardona megérkezett az Impact Wrestling-hez. Brian le szeretné zárni a múltat, ezért úgy döntött pontot tesz a kettejük ügyére azzal, hogy kihívja Cardona-t egy mérkőzésre. Matt elfogadta a korábbi csapattársa kihívását.

Sami Callihan nem nézte jó szemmel, hogy Trey egy rövid időre elhagyta az Impact Wrestling-et. A korábbi világbajnok szerint Trey-ből hiányzik a szenvedély. A hetek óta tartó viszály ma este egy Last Man Standig mérkőzéssel fog folytatódni kettejük között.

Az este folyamán a szorítóba lépnek a Violent By Design formáció tagjai is. Eric Young-ék Eddie Edwards, Chris Sabin, James Storm és Willie Mack négyesével fognak szembenézni egy csapatmérkőzés keretein belül.

Tenille Dashwood a két héttel ezelőtti Hadcore Justice adásban megszerezte a kötelező kihívó jogot a Knockouts Championship címhez, így az aktuális női bajnok Deonna Purrazzo-nak ma este ellene kell, kockára tennie az övét.

Miután Jazz elvesztette a karrierjét Deonna Purrazzo ellen, Jordynne Grace-nek új partnert kellett keresnie a Fire 'N Flava elleni női csapatbajnoki címmérkőzéséhez. A korábbi női bajnok új csapattársa a ma este debütáló Rachael Ellering lesz.

A múlt hónapi Sacrifice adásban Ace Austin elhódította az X-Division bajnoki övet TJP-től. TJP-nek azóta már volt lehetősége egy visszavágóra, de akkor Madman Fulton közbeavatkozott, így DQ-val Austin továbbra is bajnok maradhatott. Idő közben Josh Alexander is bejelentkezett a bajnoki övért, így Austin kettejük ellen kell, hogy megvédje a címét az este folyamán.

Az X-Division öv mellett a csapatbajnoki címek is új gazdára találtak a Sacrifice adásban. Doc Gallows-t és Karl Anderson-t a FinJuice formáció fosztotta meg az övektől. David Finlay és Juice Robinson azóta elutazott Japánba, így a Good Brothers tagjainak várniuk kellett ma estéig, hogy élhessenek a visszavágó jogukkal.

A Rebellion főmérkőzését az Impact Wrestling világbajnoka Rich Swann, valamint az AEW szervezet világbajnoka Kenny Omega fogja vívni egymással. A világbajnokok ma este kockára fogják tenni egymás ellen a bajnoki övüket. A történelmi összecsapáson a WWE korábbi kommentátora Mauro Ranallo is jelen lesz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.