Header Ads

IMPACT! 2021. április 22. - Road to Rebellion - Összefoglaló

Az eheti Rebellion PPV előtti utolsó IMPACT! adásban a Good Brothers megmérkőzött a Decay-el, Tenille Dashwood kihívta Susan-t, Shera szembenézett Jake Something-gal, Jordynne Grace kiállt Kiera Hogan ellen, valamint Eddie Edwards megküzdött Eric Young-gal.

 
A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!
 

Decay vs. The Good Brothers

A Good Brothers és a Decay formáció csapatmérkőzésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Karl Anderson és Doc Gallows egyenként már legyőzték a Decay tagjait, és ezt most egy csapatmérkőzés keretein belül is megtették, miután bevitték a befejező Magic Killer mozdulatukat Crazzy Steve-nek. A meccs után a Good Brothers tagjai mikrofont ragadtak, és köszönetet mondtak a FinJuice-nak, amiért visszahozták a tüzet beléjük. Most koncentráltabbak és határozottabbak mint valaha, és vissza akarják szerezni a csapatbajnoki öveiket vasárnap este.

A roster tagjai elmondták a véleményüket a vasárnapi történelmi Title vs Title mérkőzésről.

Susan vs. Tenille Dashwood

Mielőtt Tenille Dashwood kihívná Deonna Purrazzo-t egy Knockouts Championship címmérkőzésre a Rebellion estéjén, még egyszer a szorítóba lépett Susan ellen. Susan-t elkísérte az arénába Deonna, aki megpróbált segíteni a barátnőjének. Tenille-t ez különösebben nem hatotta meg, és a Spotlight mozdulatával pontot tett a meccs végére.

A mérkőzés után Tenille Dashwood köszönetet mondott Deonna Purrazzo-nak, mert a segítsége nélkül nem tartana ott ahol. Deonna erre nem is tudott mit mondani, inkább elhagyta az arénát.

A lányok szegmense után Brian Myers elmondta, hogy nem hajlandó a múltban élni, ellentétben a korábbi csapattársával, Matt Cardona-val. Myers ezután levette a szemfedőjét, mert már teljesen rendbe jött a szeme.

Sami Callihan üzenetet küldött Trey Miguel-nek a Last Man Standing mérkőzésük előtt. Callihan azt mondta, hogy példát fog mutatni, és eléri, hogy Trey soha többé ne tudjon járni.

Shera vs. Jake Something

Shera-t elkísérte az arénába Rohit Raju, aki kétszer is közbeavatkozott a küzdelembe. Az indiai először megütötte Jake-et, amikor a bíró nem figyelt oda, majd amikor Jake tusba fogta Shera-t, odahívta magához Brandon Tolle-t. Jake ezt megunta, és meg akarta támadni a korábbi X-Division bajnokot, de ekkor Shera kiosztott neki egy Sky High-t, és megnyerte a mérkőzést.

Trey Miguel és CK3 beszélgettek Trey Sami Callihan elleni Last Man Standing mérkőzéséről. Trey Miguel azon van, hogy bebizonyítsa, mennyire szenvedélyes valójában.

A Rebellion sajtótájékoztatója múlt héten azzal ért véget, hogy Rich Swann és Kenny Omega egymásnak estek. Swann a ringbelépését követően felszólította Kenny Omega-t, hogy szeretné, ha újra kezet emelne rá. Kenny Omega és Don Callis megjelentek a kivetítőn, de sajnos ma este nincsenek az épületben. Omega leszögezte, hogy az IMPACT világbajnoka lesz a Rebellion estéjén, és ezzel újabb lépést fog tenni a Kenny Omega világátvétel felé. Omega beszéde után kialudtak a fények, és megjelent az arénában a korábbi TNA nehézsúlyú világbajnok, Moose. Moose-t azóta nem láthattuk, hogy elvesztette a bajnoki címét a Sacrifice adásban. Moose figyelmeztette Swann-t, hogy jobb, ha nem veszíti el az IMPACT világbajnoki címét Kenny Omega ellen, mert ha megteszi, akkor tesz róla, hogy annak súlyos következménye legyen. Swann szerint ő lesz az estén az új AEW világbajnok, és ezt követően nem fog gondot okozni neki, hogy ismét legyőzze Moose-t.

A szünetben megnézhettünk egy újabb rövid promo videót Tylor Wilde-ról, aki hamarosan visszatér az Impact Wrestling-hez.

Kiera Hogan vs. Jordynne Grace

Jordynne Grace a Rebellion gálán megküzdhet a női csapatbajnoki címekért a Fire 'N Flava ellen, egy még be nem jelentett partnerrel. Jordynne a PPV előtt, egy egyéni mérkőzésre hívta Kiera Hogan-t. A meccs rövid idő alatt DQ-val véget ért, ugyanis Tasha Steelz megtámadta Jordynne-t, amikor ő épp tusba fogta Kiera-t. A meccs után a Fire ’N Flava tagjai nekiestek a korábbi női bajnoknak, de ekkor berohant az arénába Rachael Ellering, hogy segítsen Jordynne-nek. Ezt követően már nyilvánvalóvá vált, hogy Rachael lesz Jordynne partnere a Rebellion PPV női csapatbajnoki címmérkőzésén.

A FinJuice egy utolsó üzenetet küldött Japánból a Good Brothers számára. Szerintük a srácok álmodoznak, ha úgy gondolják, hogy legyőzhetik őket a Rebellion PPV-n.

Eric Young vs. Eddie Edwards

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol a két korábbi világbajnok, Eddie Edwards és Eric Young néztek szembe egymással. Eddie a meccsre Willie Mack, Chris Sabin és James Storm EY pedig a Violent By Design kíséretében érkezett az arénába. Eddie egy ponton kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló EY-ra egy Dive-val. Ekkor a két csapat tagjai egymásnak estek, Young pedig visszatérve a szorítóba két vállra fektette Eddie-t, aki nem tudott kijönni a tusból.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.