Header Ads

IMPACT! 2021. április 22. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Eddie Edwards szembenéz Eric Young-gal, a Good Brothers megmérkőzik a Decay-el, Tenille Dashwood kihívja Susan-t, valamint Jordynne Grace kiáll Kiera Hogan ellen.


A múlt heti IMPACT! adásban Eddie Edwards, Willie Mack, James Storm és Chris Sabin négyese kihívta a Violent By Design formációt egy csapatmérkőzésre, amire a Rebellion PPV-n kerül majd sor. A gála előtt Eddie Edwards és Eric Young még egyszer a kötelek közé lépnek egy egyéni mérkőzés keretein belül.
A Hardcore Justice, és a múlt heti adásban Doc Gallows és Karl Anderson egyegyéni mérkőzés során legyőzték a Decay csapat két frontemberét, Crazzy Steve-et és Black Taurus-t. Ma este a Good Brothers tagjai egy csapatmérkőzésen is megküzdenek a Decay-el.

Tenille Dashwood a Rebellion PPV-n kihívhatja egy Knockouts Championship címmérkőzésre az aktuális női bajnok Deonna Purrazzo-t. Tenille a gála előtt meg fog küzdeni Susan-nel, akit el fog majd kísérni az arénába Deonna.

Egy hete megtudhattuk, hogy Jordynne Grace és a még be nem jelentett partnere kapni fog egy női csapatbajnoki címmérkőzést a Rebellion PPV-n a Fire 'N Flava ellen. Jordynne a PPV előtt még egyszer a szorítóba lép, és kihívja egy egyéni mérkőzésre Kiera Hogan-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.