Header Ads

Ez történt a WrestleMania 37 második éjszakáján - Összefoglaló

Véget ért a két napos WrestleMania 37, így újabb egy évet kell várnunk az év legnagyobb pankrációs eseményére, minden esetre reménykedjünk, hogy jó szezon elébe néz a WWE. A második este is tele volt akcióval, több övcsere történt.

A főmeccs legepikusabb pillanata: Daniel Bryan és Edge egyszerre próbálják feladásra kényszeríteni Roman Reignst - (FotÓ: WWE)

Ha nem láttad a WrestleMania 37 első estéjét, de szívesen olvasnál róla, akkor ITT megteheted. Ha pedig visszanéznéd a második estét, de nincs WWE Network előfizetésed, az alábbi LINKEN találod meg a gálát.

Az American the Beatuful után a két házigaza Titus O'Neil és Hulk Hogan köszöntötte a rajongókat kalóz ruhában. Rögtön Randy Orton és Bray Wyatt fiktív viszályával kezdődött a WrestleMania 37 második estéje. A Fiend a bevonulás előtt átalakult, majd Alexa Bliss jött meg helyette, aki egy óriás zenedobozzal kezdett el játszani, amiből előjött a hamvaiból teljesen újjáéledt Fiend. Wyatt leugrott a doboz tetejéről, ezzel elindult a meccs, ami nem tartott sokáig. Bliss a dobozon ült, amiből egy lángcsóva feltört, ezután Alexa arcán kátrány kezdett folyni, ami annyira megzavarta a Fiendet, hogy Orton az RKO után megnyerte a meccset. Az összecsapás végén nem történt magyarázat, Blissék eltűntek az arénából. (Idő: 5:50)

A Fiend innen ugrott le a mérkőzés elején - (Fotó: WWE)

A backstageben ismét Titust és Hogant láthattuk, ezúttal Eric Bischoff oldalán, aki néhány hete még az AEW-ban szerepelt. Megjelent Bayley is, aki már az előző nap is a gála lefolyását zavarta. Ezúttal Bischoff munkásságát dicsérte, majd a saját magáét.

A második mérkőzés a WWE Női Tag Team Bajnoki Címért zajlott, amelyet Nia Jax és Shayna Baszler birtokolt. A WrestleMania első estéjén Natalya és Tamina vált az első számú kihívóvá a tag team turmoil meccs megnyerésével. Natalya azt gondolta, hogy Jax van meccsben, ezért bevitte a Sharpshootert, ekkor Baszler bejött a ringbe, nyakánál szorította Natalyát, aki kopogott és feladta a meccset. (Idő: 14:20)

Az előző este után újra a 2K játékot hirdették, amelynek pontos megjelenését továbbra sem jelentették be.

Egy hosszú évek óta tartó rivalizálás újabb fejezetéhez érkeztünk, Kevin Owens csapott össze Sami Zayn-nel a kandai házirangadón, utóbbi sarkában Logan Paul színész is ott volt. Owens rögtön egy Pop-Up Powerbombbal kezdett a ringben, majd ugyanezt megpróbálta bevinni a ring szélén is, de sikertelenül. Egy rövid ideig Zayn percei következtek, de gyakorlatilag végig alárendelt szerepet játszott és Owens Stunnerje után kikapott. Logan Paul a meccs után Sami ellen fordult, akit eltaszított magától a ringben, majd magasba emelte Kevin Owens karját. (Idő: 9:20)

Sheamus jobban dominálta a United States Bajnoki Címmérkőzést - (Fotó: WWE)

Riddle a színfalak mögött találkozott két idei Hall of Famerrel, The Great Khalival és Rob Van Dammel, mielőtt még megvédeni kényszerült volna a United States Bajnoki Címet Sheamus ellen. Kiegyenlített harc folyta a ringben, amikor az ír felülkerekedett, irányítani kezdte a mérkőzést, de a Bro állta a sarat és folyamatosan kitört a Kelta tus próbálkozásaiból. Riddle megpróbált meglepetéseket előhúzni a repertoárjából, a Moonsaultja azonban sikertelen volt, ugyanis Sheamus a levegőben kiosztott neki egy Brogue Kicket, amiből már nem volt visszaút. Sheamus győzött és a karrierje során harmadjára lett United States Bajnok. (Idő: 10:50)

Apollo Crews új támogatóra akadt - (Fotó: WWE)

Az Interkontinentális Bajnoki Címmérkőzésen maga a bajnok, Big E különleges bevonulást kapott, hiszen élőben adták elő a bevonuló zenéjét. A meccs érdekes kikötést kapott, nigerian drum fight néven futott, ami magyarul a nigériai dobharc nevet jelenti. A szabályok gyakorlatilag megegyeztek az utcai harcéval. Big E volt a veszélyesebb, azonban Apollo Crewsnak váratlan segítsége akadt. Megjelent a Raw Undergroundból ismert Dabba-Kato, aki kiütötte Big E-t és hozzásegítette Apollót az Interkontinentális Bajnoki Cím megnyeréséhez. Dabba-Kato a hírek szerint Commander Azeez néven folytatja szereplését a WWE-ben. (Idő: 6:50)

A 2021-es Hall of Fame beavatottak - (Fotó: WWE)

Ezután a 2021-es Hall of Famerek bevonulása következett, egyedül Kane kapott különleges, egyéni entrance-ot.

A gála utolsó előtti összecsapása a RAW Női Bajnoki Címért zajlott, Asukának kellett övet védenie Rhea Ripley ellen. A feltörekvő Ripley már a harmadik címét zsebelte be a WWE-ben, az NXT UK Női és az NXT Női Bajnoki Címek után. Érdekesség, hogy az idei női Royal Rumble két utolsó állva maradt szereplője is bajnok lett az idei WrestleManián, hiszen szombaton Bianca Belair ért fel a csúcsra. (Idő: 13:50)

Titus O'Neilt és Hulk Hogant újra megzavarta Bayley - (Fotó: WWE)

Titus O'Neil és Hulk Hogan visszaöltözött a civil ruhájába, majd ismát Bayley zavarta meg őket a WrestleMania rámpán, amikor megérkezett Nikki Bella és Brie Bella, akik leütötték Bayley-t, véget vetve két napos ámokfutásának. "Ding Dong Bye".

Miután bejelentették, hogy a következő pay-per-view a Backlash lesz, elérkeztünk a főmérkőzéshez, amelyben a Universal Bajnok Roman Reigns kényszerült címet védeni Edge és Daniel Bryan ellen. Edge a Royal Rumble megnyerésével vívta ki a jogot, míg Bryan később került a mérkőzésbe.

Roman Reigns győz és megvédi a Universal Bajnoki Címet a duplatus után - (Fotó: WWE)

A meccsen nem volt diszkvalifikáció, így Jey Uso rögtön segített az unokatestvérének, Roman Reignsnek. Uso-t Edge hatástalanította, de jelentős energiát vesztegetett el rá, majd pedig Daniel Bryannel gyűlt meg a baja, ekkor Reigns is becsatlakozott a küzdelembe. A Big Dog lett veszélyesebb, a Superman Punchra készült, de a kanadai elsőre még megállította, ugyanakkor másodjára már nem tudta. Ezután Edge és Reigns összeütköztek, mind a ketten a Spearrel próbálkoztak. A meccs első befejező mozdulatát Bryan jegyezhette, Edgenek vitte be a Running Knee-t. Hamarosan Edge egy szék darabbal szorította Romant, majd Bryan is megérkezett, aki Yes Lockba fogta Reignst. Reigns nem tudott volna kiszabadulni a duplafogásból, azonban Edge és Bryan elkezdték egymást fejelgetni, így a Big Dog megmenekült. Edge előnybe került, közelállt a győzelemhez - két Speart vitt be Reignsnek - a bíró már leszámolta volna a hármat, de Bryan kihúzta a bírót a ringből. A Rated-R Superstar bepipult és egy székkel ütötte a földön fekvő Bryan fejét, míg Reignst megmentette a visszatérő Uso. Edge kapott egy Speart Romantől és egy fejre mért szék ütést, majd Roman áthúzta ellenfelét a már tehetetlenül fekvő Bryanre és egyszerre tussolva a két kihívóját címet védett. (Idő: 21:40)

Nektek hogy tetszett az idei WrestleMania?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.