Header Ads

"Egykor Vincenek hívtam, ma pedig már Mr. McMahonnek"

Az egyik WWE Hall of Famer, Mick Foley vallott a Vince McMahonnel való kapcsolatáról, ami az elmondása szerint sérült egy televíziós történet után.

Mick Foley és Vince McMahon az Attitude Érában – (Fotó: WWE)

A WWE Hall of Famer az Inside the Ropesnak adott interjújában beszélt arról, hogy megbánta azt, hogy nem nézett szembe Vince McMahonnel a WrestleMania 17-en. Mick Foley elmondta, hogy ez befolyásolta a későbbi viszonyát a WWE elnök-vezérigazgatójával.

Egykor Vincenek hívtam, de ma már Mr. McMahonként utalok rá. Sőt, amikor találkozunk akkor is úgy köszönök neki, hogy hello Mr. McMahon. Ez az egész rontotta a kapcsolatunkat, ráadásul sok pénztől megfosztott. Pedig jó meccs lett volna egy nagyszerű WrestleManián.

Mick Foley 2000-től a RAW igazgatójaként dolgozott, miután ebben az időszakban felhagyott az aktív birkózással. A WWE 2001-ben a történet szerint kirúgta, miután viszályba lépett Mr. McMahonnel. Kettejük feudja egy mérkőzésben csúcsosodott volna ki a WrestleMania 17-en, azonban Foley ezt elutasította. Végül egy családi viszályt láthattak a nézők, amelyben Vince, illetve a fia Shane McMahon csapott össze, Foley vendégbíráskodásával – utóbbi szerep egy hétte, a WrestleMania előtt derült ki a RAW-n.

(Forrás: Sportskeeda)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.