Header Ads

WWE: Amiért Jeff Hardy soha nem volt hosszabb ideig világbajnok

Jeff Hardy nagyon sok rajongó kedvence, de a világbajnoki cím soha nem lehetett az övé hosszabbtávon a WWE-ben.

Jeff Hardy, mint WWE Bajnok - (Fotó: WWE)

Jeff Hardy 2008. december 14-én lett először WWE Bajnok az Armageddon gálán, de az övet mindössze 42 nap után elvesztette a 2009-es Royal Rumble gálán Edge ellen. 2009. június 7-én a Nehézsúlyú Világbajnoki Címet nyerte meg az Extreme Ruleson, de CM Punk rögtön beváltotta ellene a Money in the Bank táskát, így elvesztette az övet. 2009. július 26-án visszanyerte a címet, de 28 nap után ismét elvesztette. Hardy ezután már csak a TNA-ben lehetett világbajnok, ahol a harmadik uralkodása 147 napig tartott 2012 őszétől 2013 tavaszáig.

A legfrissebb podcasjtében Jim Ross beszélt arról, hogy Jeff Hardy miért nem kapott több időt világbajnokként a WWE-ben.

Arra nem volt indok, hogy miért ne lehetne Jeff Hardy nagyszerű WWE Bajnok, de egyszerűen nem volt megbízható. Hogyan tennéd rá a bajnoki címedet egy olyan emberre, akiben nem vagy előre biztos, hogy menő lesz?

Ezután arról beszélt, hogy a hasonló birkózóknál több kérdés is felvetődik.

Vajon eltudják viselni a nyomást, ami egy bajnokot ér? Bírják azt a nyomást, ami az estéről estére való szerepléssel jár? Vajon vállalják azt, hogy a vállukon cipeljék a céget? Annak idején ezekre a kérdésekre nem gondolt mindenki, Jeff esetében csupán nem hittek abban, hogy minden forgatókönyvben alkalmas lesz.


(Forrás: WWFOldSchool)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.