Header Ads

IMPACT! 2021. március 9. - Címegyesítés - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Tasha Steelz szembenézett Jazz-el, Rohit Raju és Shera kihívták James Storm és Chris Sabin párosát, a Good Brothers és a FinJuice tagjai aláírták a címmérkőzésük szerződését, folytatódott a viszály Sami Callihan és Trey között, Ace Austin kiállt Chris Bey ellen, ODB megküzdött Susan-el, valamint bejelentést tett Scott D'Amore.

A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!

Tasha Steelz vs. Jazz

Tasha Steelz és Jazz egyéni mérkőzésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Tasha-t Kiera Hogan, Jazz-t pedig Jordynne Grace kísérte el az arénába. Kiera közbe is avatkozott a küzdelembe egy ponton, amit Jordynne nem nézett jó szemmel, és megtámadta az aktuális csapatbajnokot. Eközben a ringben Jazz egy STF-el feladásra kényszerítette Tasha-t.

Gia Miller meginterjúvolta a backstage-ben ODB-t, aki szombat este meg fog küzdeni Deonna Purrazzo-val a Knockouts Championship címért. ODB-re a címmérkőzés előtt még vár egy küzdelem Susan ellen, amire az este folyamán kerül sor.

A színfalak mögött Sam Beale kihívta egy mérkőzésre Trey-t, köszönhetően Sami Callihan-nek.

Rohit Raju & Shera vs. James Storm & Chris Sabin

James Storm egy hete a BTI adásban legyőzte Rohit Raju-t, most pedig már Chris Sabin-nel közösen állt ki az indai, és partnere, Shera ellen. Storm és Sabin kihasználták, hogy Shera és Rohit nem értették meg egymást a mérkőzés alatt. Előbb Sabin eltávolította a ringből Shera-t, majd az egyedül maradt Rohit-nak bevitte a Cradle Shock mozdulatát, és megnyerte a küzdelmet.

Miután a XXXL és Reno Scum  formáció múlt héten szembenéztek egymással a Good Brothers és a FinJuice csapattársaként, úgy döntöttek, hogy a Sacrifice adásban még egyszer megküzdenek egymással.

James Storm és Chris Sabin észrevették, ahogy Eric Young beszélt Deaner-rel, és megpróbáltak közbeavatkozni. EY figyelmeztette őket, hogy maradjanak távol az üzletüktől, majd Deaner nekiesett Storm és Sabin párosának.

Brian Myers perrel fenyegeti Scott D’Amore-t a nem biztonságos munkakörnyezet miatt. Myers felajánlotta a per leállítását, ha D’Amore felmondja Eddie Edwards szerződését. D’Amore nem hátrál meg, ehelyett Myers-nek kiírt egy Hold Harmless meccset Eddie ellen ezen a szombaton a Sacrifice adásban A Hold Harmless mérkőzés szabályai egyszerűek. Nincs DQ, nincs kiszámolás, és bármi megengedett.

Trey Miguel vs. Sam Beale

Trey Miguel birkózó iskolájának egyik tanítványa fejét telebeszélte Sami Callihan, aki úgy döntött kihívja Trey-t egy küzdelemre. Trey pillanatok alatt a földre küldte Sam Beale-t, és egy Cross Armbreaker fogással feladásra kényszerítette a tanítványát.

A meccs után Trey megindult Callihan felé, de ő ekkor elsötítette az arénát, majd pár másodperccel később már a ringben volt, és kiosztott egy Package Piledriver-t Sam Beale-nek, és eltűnt az arénából.

Miután a VBD megtámadta James Storm és Chris Sabin párosát, úgy döntöttek, hogy kihívják Joe Doering-et és Deaner-t egy Tag Team mérkőzésre a Sacrifice-on. Jake Something felajánlotta nekik, hogy becsatlakozik hozzájuk, hogy Eric Young is ott lehessen a ringben.

A múlt vasárnapi AEW Revolution PPV-t követően az AEW tulajdonosa, Tony Khan és az AEW kommentátora, Tony Schiavone visszatértek egy újabb fizetett hirdetésben, amiben a szerdai AEW Dynamite adásukat reklámozzák.

A Good Brothers és a FinJuice tagjai leültek egy asztalhoz Scott D'Amore társaságában aláírni a csapatbajnoki címmérkőzésük szerződését. D'Amore ott hagyta a srácokat, akik elkezdtek italozni, de miután a felek aláírták a szerződésüket, csúnyán egymásnak estek.

Ace Austin vs. Chris Bey

Egy hete Ace Austin megszerezte a kötelező kihívó jogot TJP X-Division bajnoki címéhez Chris Bey legyőzésével. Azon a mérkőzésen Austin segítségére volt Madman Fulton, és ez most sem lett volna másképp, ha TJP nem jelenik meg az arénában. Amíg Fulton TJP-vel volt elfoglalva, addig a ringben Chris Bey bevitte az Art of Finesse finisher-ét Austin-nak, aki ez után már nem tudta folytatni a küzdelmet.

A szünetben Rohit Raju szóvá tette Shera-nak, hogy szerinte miatta kaptak ki a James Storm és Chris Sabin elleni mérkőzésükön. Ettől Shera bedühödött, feltette a falra a korábbi X-Division bajnokot, és közölte vele, hogy semmivel sem tartozik neki.

ODB vs. Susan

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol ODB a Knockouts Championship mérkőzése előtt még egyszer a szorítóba lépett Susan ellen. A korábbi 4x-es női bajnok végig uralta a meccset, amit végül meg is nyert egy módosított Samoan Drop-al.

A mérkőzés után Deonna Purrazzo és Kimber Lee megtámadták ODB-t. Jordynne Grace és Jazz ezt látva besiettek az arénába, hogy megmentsék ODB-t, de ekkor megjelentek a Fire 'N Flava tagjai, és ők is csatlakoztak Deonna-ékhoz.

Az adás Moose ringhez való érkezésével folytatódott. A TNA nehézsúlyú világbajnok felszólította Scott D’Amore-t, hogy jelentse be a Rich Swann elleni világbajnoki címmérkőzését, amire a Sacrifice adásban kerül sor. D’Amore megjelent az arénában, és kérte Swann-t, hogy csatlakozzon hozzájuk. D’Amore elmondta, hogy két világbajnok túl sok egy szervezeten belül, így az IMPACT és a TNA nehézsúlyú világbajnoki címeket egyesíteni fogják a Sacrifice adásban. Ezen felül az új egyesített világbajnok az április 24-ei Rebellion PPV-n megküzdhet majd Kenny Omega-val, egy Title vs. Title mérkőzésen. Don Callis a szegmens után telefonon felhívta Omega-t, hogy közölje vele, minden úgy alakul, ahogy korábban eltervezték. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.