Header Ads

IMPACT! 2021. március 13. - Sacrifice - Összefoglaló

A múlt szombat esti Sacrifice adásban terítékre került az összes bajnoki cím, köztük a két világbajnoki, amit Rich Swann és Moose tett kockára egymás ellen.

 A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!

Decay vs. Reno Scum

A Decay és a Reno Scum csapatmérkőzésével kezdődött a múlt szombati Sacrifice adás. Taurus-t és Crazzy Steve-et elkísérte az arénába Rosemary is, aki a meccs egy pontján lefújta egy zöld Mist-tel Luster-t, aki épp Steve-vel volt elfoglalva a ring mellett. Eközben a kötelek között Taurus bevitte a Taurus Driver mozdulatát Adam Thornstowe-nak, aki ezt követően már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Tenille Dashwood & Kaleb K vs. Havok & Nevaeh

Nevaeh és Havok meg akarták törni a pár hete tartó sikertelenségi sorozatukat, a győzelem azonban most is elmaradt. Nevaeh egy ponton tusba tudta fogni Tenille, de amikor a bíró nem engedte Havok-nak, hogy belépjen a ringbe, Kaleb szabálytalanul közbelépett, és segített Tenille-nek fordítani a tusból. Nevaeh nagyon nem volt boldog a mérkőzést követően, hogy újra az ő hibájából kaptak ki. 
 
 
Eddie Edwards megkereste Rich Swann-t, és feltüzelte az esti egyesített világbajnoki címmérkőzése előtt.

Violent By Design vs. James Storm & Chris Sabin

Az este egyik legnagyobb meglepetése a Violet by Desing valamint James Storm és Chris Sabin mérkőzésén történt. Deaner egy ponton nekilökte Chris Sabin-t Earl Hebner-nek, esélyt adva ezzel Eric Young-nak, aki közbe is avatkozott a küzdelembe, és megpróbált bevinni egy Piledriver-t Sabin-nek. Jake Something ezt látva megtámadta EY-t, de ekkor megjelent az arénában Rhino, és egy Gore-al a földre küldte Sabin-t, akit így Deaner már könnyedén ki tudott kopogtatni. A meccs után Rhino csatlakozott a Violet by Desging formációhoz.
 
Brian Myers újra lefizette Hernandez-t, hogy legyen segítségére az Eddie Edwards elleni mérkőzése során.

Brian Myers vs. Eddie Edwards – Hold Harmless Match 

A Hold Harmless meccstípus szabályai lehetővé tették, hogy a két birkózó bármit bevessen egymás ellen, amit ki is használt Myers és Eddie. A mérkőzésbe ahogy arra számítani lehetett beleszólt Hernandez, amit Matt Cardona nem nézett jó szemmel, és kiosztott egy Radio Silence-t neki. Eddie ezt követően elvette a piros tárgyat Myers-től, majd beletette a térdvédőjébe, és úgy rúgta meg az ellenfelét a Boston Knee Party-val, amivel meg is nyerte az összecsapást.
 

Fire ‘N Flava (c) vs. Jordynne Grace & Jazz – Knockouts Tag Team Championships Match

Az este első címmérkőzését a Fire 'N Flava vívta Jordynne Grace és Jazz párosa ellen. Jordynne és Jazz hiába tudott kiváló munkát végezni a ringben, a siker most elmaradt, miután Kiera egy Swinging Neckbreacker után kikopogtatta a korábbi női bajnokot.

 
Gia Miller megpróbált interjút készíteni Moose-al az esti főmérkőzése előtt, de a TNA nehézsúlyú világbajnok nem volt beszédes kedvében.

TJP (c) vs. Ace Austin – X-Division Championship Match

Az adás az X-Division bajnoki címmérkőzéssel folytatódott. Ace Austin beválthatta a kötelező kihívó jogát TJP ellen, amit végül sikerre is fordított, miután a Fold befejező mozdulata után kikopogtatta TJP-t. Ezzel megtörtént az adás első címváltása, Ace Austin immáron kétszeres X-Division bajnoknak mondhatja magát.

Tenille Dashwood és Kaleb ellátogattak a Swinger Palace-ba, ahol Tenille és Alisha összeszólalkoztak egymással.

Deonna Purrazzo (c) vs. ODB – Knockouts Championship Match

Deonna Purrazzo-t elkísérte a ringhez Kimber Lee és Susan, akik megtámadták a mérkőzés elején ODB-t. Ezt nem hagyta szó nélkül Brandon Tolle, és mindkettőjüket kizavarta az arénából. Deonna, Kimber Lee és Susan nélkül is helyt tudott állni ODB ellen, és a Venus de Milo szorító fogásával feladásra kényszerítette a korábbi 4x-es női bajnokot.


A szünetben Tenille és Alisha felkeresték Scott D'Amore-t, hogy írjon ki nekik egy mérkőzést. D'Amore közölte a lányokkal, hogy a keddi IMPACT! adásban egy 12 fős csapatmérkőzés keretein belül szembenézhetnek majd egymással.

The Good Brothers (c) vs. FinJuice – Tag Team Championships Match

Az este második övcseréje a csapatbajnoki mérkőzésen történt. A FinJuice tagjai alig, hogy megérkeztek az Impact Wrestling-hez, rögtön szemet vetettek a csapatbajnoki címekre, és ezt most el is hódították a Good Brothers-től. A srácok előbb eltávolították a ringből Gallows-t, majd az egyedül maradt Anderson-on végrehajtották a Doomsay Device finisher-üket, ezzel véget vetve a Good Brothers november óta tartó uralmának.


IMPACT World Champion Rich Swann vs. TNA World Heavyweight Champion Moose – World Title Unification Match

Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol a szervezet két világbajnoka, Rich Swann és Moose egy címegyesítő mérkőzésen nézett szembe egymással. Moose elképesztő dominanciát mutatott a küzdelem korai szakaszában Swann ellen, de a világbajnok egy ponton fordítani tudott, és bevitte a Phoenix Splash-et ugrását Moose-nak. Moose kijött a tusból, majd nem sokkal később a ring sarkából indított hatalmas Fallaway Moonsault Slam-mel a földre küldte Swann-t. Ezt követően Moose három Spear próbálkozása elől is kitért Swann, majd két vállra fektette Moose-t. Ezzel Rich Swann megfosztotta Moose-t a TNA World Heavyweight Championship címtől, és lett a szervezet új egyesített világbajnoka. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.