Header Ads

IMPACT! 2021. március 13. - Sacrifice - Előzetes

A ma esti Sacrifice adásban terítékre kerül az összes bajnoki cím, köztük a két világbajnoki, amit Rich Swann és Moose fog kockára tenni egymás ellen.

Nevaeh hetek óta tartó sikertelenségét szeretné ma jóvátenni, hogy újra elnyerje Havok bizalmát. A két lány megküzdenek egy csapatmérkőzés keretein belül Tenille Dashwood és Kaleb párosával.

A Decay és a Reno Scum formáció két hete csatlakoztak a Good Brothers és a FinJuice csapathoz. Adam Thornstowe és Luster The Legend ezt követően kihívta Crazzy Steve-et és Black Taurus-t egy újabb mérkőzésre, amire ma este kerül sor.

James Storm és Chris Sabin az eheti IMPACT! adásban megpróbáltak segíteni Deaner-nek, akit csúnyán megbüntetett Eric Young, amiért egymás után kétszer is kikapott Jake Something-től. Deaner megtámadta Storm-ot és Sabin-t, akik ezután úgy döntöttek, hogy kihívják Deaner és Joe Doering párosát egy mérkőzésre. A meccs alatt ott lesz az arénában Eric Young és Jake Something is.


Tovább folytatódik a hetek óta tartó viszály Eddie Edwards és Brian Myers között. A két birkózó egy Hold Harmless meccstípusban fog szembenézni egymással, ami annyit jelent, hogy nem lesz DQ, kiszámolás, és mindent használhatnak a küzdelem során.


ODB egy rövidebb kihagyást követően visszatért az Impact Wrestling-hez, és célba vette a női bajnoki címet. Deonna Purrazzo ma este megadja a lehetőséget a korábbi 4x-es női bajnoknak, és kockára teszi ellene a Knockouts Championship címét.


Jordynne Grace és Jazz párosa nemrég megszerezte a kötelező kihívó jogot a női csapatbajnoki címekhez Susan és Kimber Lee legyőzésével, így ma este megküzdhetnek a Fire 'N Flava formációval a Knockouts Tag Team Championships övekért.


A ma esti Sacrifice adásban az X-Division bajnoki öv is terítékre kerül, amit TJP fog kockára tenni Ace Austin ellen. Austin mellett ott lesz az arénában jó barátja, Madman Fulton is.


Pár hete megérkeztek az Impact Wrestling-hez a NJPW korábbi csapatbajnokai David Finlay és Juice Robinson. A srácok kinézték maguknak az Impact Wrestling csapatbajnoki címeit, így kihívták egy címmérkőzésre a Good Brothers formációt.


Az este főmérkőzését Rich Swann és Moose fogja vívni egymással. Az összecsapás győztese lesz a szervezet új egyesített világbajnoka, aki az április 24-ei Rebellion PPV-n megküzdhet majd az AEW szervezet aktuális világbajnokával, Kenny Omega-val egy Title vs. Title mérkőzésen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.