Header Ads

Ezen a napon: Hollywood Hulk Hogan vs. The Rock (2002. március 17.)

Tizenkilenc ezelőtt tért vissza a WWE-be 9 év hiányzás után Hulk Hogan a WCW-ból ismert az nWo vezetőjeként Scott Hall és Kevin Nash társaságában.
Ikon kontra Ikon, a minden idők egyik legjobbjának mondott mérkőzése - (Fotó: WWE)

A No Way Outos visszatérését követően a Rawn The Rock kihívta Hollywood Hulk Hogant egy mérkőzésre a WrestleMania 18-ra. Hogan elfogadta a kihívást majd kapott egy Rock Bottomot a Great Onetól, akit ezt követően az nWo az arénában megvert, majd egy kamionnal is nekiment Hogan annak a mentőnek amelyben Rockot szállították volna kórházba. 

A Torontóban rendezett mérkőzést végül The Rock nyerte,  a hangulat máig emlékezetes. Hogan az összecsapás után face turnt vett, akit ezért Kevin Nash és Scott Hall megtámadott a mérkőzés után. Szerintük Hogan elárulta őket, miután kezet fogott Rockkal, ráadásul a meccsen sem lehettek ott a Hulkster kérése okán. Hogan és Rock együtt kergette ki a ringből a két nWo tagot, akik így vezető nélkül maradtak.  Érdekesség, hogy a Hulkster anno ugyanebben a stadionban, a Skydomeban vesztett Ultimate Warrior ellen a WrestleMania 6-on. Hulk Hogan babyface futása annyira jól sikerült, hogy két hónap múlva mégegyszer utoljára megnyerte a WWE Bajnoki Címet is.

A meccs érdekessége, hogy az egész úgy volt feltüntetve mint Icon vs. Icon, Wrestling's past vs. Wrestling's Future, azaz Ikon kontra Ikon, a Pankráció Múltja, a Pankráció Jövője ellen. Végül The Rock Hollywoodba távozott filmeket forgatni és a 2002-ben debütáló John Cena lett a WWE új korszakának jövője, miután a szintén utódnak kikiáltott Brock Lesnar is távozott 2004-ben.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.