Header Ads

IMPACT! 2021. január 16. - Hard to Kill - Előzetes

Ma este rendezi az Impact Wrestling az idei év első PPV-jét, a Hard to Kill-t. A gálán a számos mérkőzés mellett, szorítóba lép majd az All Elite Wrestling aktuális világbajnoka, Kenny Omega, hogy a  Good Brothers formációval közösen megküzdjenek Rich Swann és a Motor City Machine Guns hármasával.

Josh Alexander és Brian Myers első mérkőzése pár hete DQ-val ért véget, ugyanis Ethan Page közbeavatkozott a küzdelembe. Josh és Brian az este felvezető műsorában most újra szembenéznek egymással.

A korábbi csapatbajnok North formáció tavaly év végén mélyrepülésbe kezdett, és ez javarészt Ethan Page-nek volt köszönhető. Nem elég, hogy Ethan Page elvesztette Josh Alexander bizalmát, még a Karate Man alteregójával is folyamatosan viaskodnia kell. Page és a Karate Man ma este meg fog küzdeni egymással.

Sami Callihan tavaly újra viszályba kezdett a már jól ismert ellenfelével, Eddie Edwards-al. A két birkózó múlt héten megküzdöttek egymással, de a mérkőzés DQ-val véget ért, majd Callihan és Ken Shamrock megtámadták Eddie-t. A két korábbi világbajnok ma este egy rég nem használt, Barbed Wire Massacre meccstípusban fog újra szembenézni egymással.

Miután Cody Deaner elárulta a kuzinját, csatlakozott Eric Young és Joe Doering párosához. Ekkor Rhino, Couisin Jake és Tommy Dreamer összefogtak, hogy bosszút álljanak a folyamatos támadások miatt Young-ékon. A két csapat viszálya a gálán egy Old School Rules szabályok szerinti mérkőzéssel fog folytatódni.

 
Az eheti IMPACT! adásban Tenille Dashwood és Rosemary egyéni küzdelmébe beleszólt Kaleb. Ezt Rosemary korábbi Decay-es csapattársa Crazzy Steve nem nézte tétlenül, és a lány segítségére sietett. Rosemary ma este újra meg fog küzdeni Tenille-el, de immáron egy csapatbajnoki mérkőzés keretein belül. Rosemary-t Crazzy Steve, Tenille-t pedig Kaleb fogja segíteni a ringben. 

A Knockouts Tag Team Championship címekért rendezett torna döntőjébe Tasha Steelz és Kiera Hogan, valamint Havok és Nevaeh párosa jutott, így ma este ők küzdhetnek meg egymással, az új női csapatbajnoki címekért.

Deonna Purrazzo már kétszeres Knockouts Champion-nak mondhatja magát azok után, hogy visszaszerezte a bajnoki övét Su Yung-tól. Deonna első idei címmérkőzését a korábbi női bajnok, Taya Valkyrie ellen fogja vívni.

Rohit Raju tavaly év végén elvesztette az X-Divivison bajnoki címét Manik ellen. Az indiai birkózó most él a visszavágó jogával, de a mérkőzésen jelen lesz Chris Bey is, így Manik-nek kettejük ellen kell kockára tennie az X-Division bajnoki övét.

Kenny Omega múlt év végén megérkezett az Impact Wrestling-hez, és összeállt a korábbi Bullet Club-os barátaival, Karl Anderson-nal és Doc Gallows-szal. Omega, Anderson és Gallows viszályba kezdtek Rich Swann és a Motor City Machine Guns tagjaival, ami odáig vezetett, hogy ma este a két csapat a gála főmérkőzésén megküzd egymással. A dolog érdekessége, hogy a vezetőségnek az utolsó pillanatban át kellett írnia a forgatókönyvet, ugyanis Alex Shelley nem tudott elutazni Nashville-be, a gála helyszínére, így az ő helyét Moose veszi majd át.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.