Header Ads

Vince McMahon most éppen nem lát sok mindent Keith Leeben

Sokan még a WWE-n belül is azt mondják, hogy Keith Lee egy nagyszerű pankrátor, aki előtt fényes jövő áll, azonban Vince McMahon perpillanat ezt másképp látja.

Keith Lee - (Fotó: WWE)

Keith Lee is azon a listán van, akiknek plusz edzéseket kell elvégezniük, mert Vince McMahon nincs megelégedve a ringbéli munkájukkal. Rajta kívül ezen az összeállításon szerepel Otis, Dabba-Kato, Dio Maddin  és AJ Styles testőre Omos. A döntésben Bruce Prichard is szerepet vállalt, aki a visszatérése óta újra nagy befolyással bír a színfalak mögött. Prichard úgy tapasztalta, hogy az NXT neveltjeinek jobb edzésmódszerekre van szüksége.

A Ringside News megtudta, hogy Vince McMahon jelenleg nem látja azt a pluszt Keith Leeben, ami jövőbeli befutásához lenne szükséges. Prichard mellett egyébként Kevin Dunn és még más Vinchez közelálló személyek is úgy vélik, hogy Leenek több edzésre van szüksége. Amíg Lee az NXT-ben szerepelt nem volt ilyen panasz rá, sőt volt akinek a munkáját ő segítette. Amikor Lee a tavalyi Survivor Seriesen ott volt az NXT csapatában, akkor McMahon kedvelte a munkáját és nagy jövőt látott benne. Azóta gyökeresen megváltoztak a dolgok, bár mindehhez az is hozzátartozik, hogy a koronavírus-járvány miatt nem lehet tudni a rajongók hogyan reagálnának Leere.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.