Header Ads

Omega az AEW új világbajnoka, de miért ment át az Impacthez?

A múlt heti Dynamite adáson több érdekes dolog történt, amelyek közül kiemelkedett Sting debütálása és Kenny Omega világbajnoki győzelme.

Don Callis örül az világbajnoknak, Kenny Omegának - (Fotó: All Elite Wrestling)

Kenny Omega múlt héten Jon Moxley-t legyőzve AEW Világbajnok lett, az Impact Wrestling ügyvezető alelnökének hathatós segítségével. Don Callis eredetileg kommentátorként szerepelt, de végül segített Omegának, akit 16 éves kora óta ismer. Annak idején Kenny Omega nagybátyja, a The Golden Sheik volt Callis menedzsere az WFWA-ban. A meccs után együtt távoztak, Callis kijelentette, hogy Omega ott lesz a kedd esti Impact adáson, amit később az Impact Wrestling is bejelentett.


Jön egy invázió történetszál?

Habár sok rajongó reménykedik egy All Elite Wrestling-Impact Wrestling közös történetben, de egyelőre még nem működik együtt a két promóció. A WrestlingInc információi szerint Omega vendégszereplése egyetlen alkalomra szól, amely egyfajta szívesség Omega részéről Callis számára, akivel jó barátságot ápol. Az is Omega kérése volt, hogy Don Callis legyen a kommentátor a címmérkőzés során. A hírek szerint cserében az Impact Wrestling egy meccs erejéig elengedheti az All Elite Wrestlinghez a The Good Brotherst, azaz Luke Gallowst és Karl Andersont.

Don Callis szerződése egyébként januárban lejár és meg van az esélye annak, hogy teljes időben átszerződik az AEW-hoz, ahol Omega menedzsere lehet.

(Forrás: WrestlingInc)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.