Header Ads

IMPACT! 2020. december 8. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban feltűnik Kenny Omega, Willie Mack és Rich Swann kiáll Chris Bey és Moose párosa ellen, Josh Alexander kihívja Chris Sabin-t, Cody Deaner szembenéz Eric Young-gal, TJP megküzd Brian Myers-szel, valamint folytatódik a Knockouts Tag Team Championships címekért rendezett torna.

Múlt hét kedd este nem várt fordulat történt a pankráció világában, ugyanis az All Elite Wrestling szervezetnél Kenny Omega elhódította a világbajnoki övet Jon Moxley-tól. A mérkőzés alatt újfent jelen volt az Impact Wrestling alelnöke Don Callis, aki a mérkőzést követően megragadta az újdonsült világbajnokot, és kisietett az autójához vele az arénából. Callis az autónál pár szóban jelezte, hogy a következő IMPACT! adásban választ fogunk kapni a miértekre. Egy biztos, Kenny Omega látható lesz a ma esti adásban, és talán választ kaphatunk, hogy mik a tervei a két cégnek egymással a jövőben.

Chris Bey egy hete vereséget szenvedett Willie Mack-től, majd a mérkőzés után megjelent az arénában Moose, aki megtámadta a korábbi X-Division bajnokot. Willie-nek Rich Swann sietett a segítségére, akit viszont Bey támadott hátba. Bey ma összeáll Moose-szal, és kihívja egy mérkőzésre Rich Swann és Willie Mack párosát.

Egy hete visszatért a szorítóba Alex Shelley, és Chris Sabin-nel közösen legyőzte az XXXL formációt. Shelley ma újra ott lesz az arénában, hogy elkísérje Chris Sabin-t egy egyéni mérkőzésre, amit Josh Alexander ellen fog vívni.

Eric Young az elmúlt hetekben Joe Doering-gel közösen többször megtámadta a Deaners formáció tagjait. Cody Deaner ezt megelégelte, és kihívta egy küzdelemre a korábbi világbajnokot.

Brian Myers nincs elragadtatva attól, amit Crazzy Steve, Swoggle és TJP csinált az elmúlt időben. TJP nem nézte tétlenül, hogy Brian kigúnyolta Crazzy Steve-et, és úgy döntött, hogy szembenéz ma este Myers-szel.

Az este folyamán folytatódik a Knockouts Tag Team Championships címekért rendezett torna. A selejtező utolsó mérkőzését Deonna Purrazzo és Kimber Lee fogja vívni Taya Valkyrie és Rosemary párosával.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.