Header Ads

IMPACT! 2020. december 12. - Final Resolution - Összefoglaló

A múlt szombat esti Turning Point adásban a csapatbajnoki öveken kívül az összes bajnoki cím terítékre került, köztük az Impact World Championship, amit Rich Swann tett kockára a korábbi X-Division bajnok Chris Bey ellen.

 

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Tommy Dreamer vs. Larry D - Old School Rules Match 

Tommy Dreamer és Larry D Old School Rules szabályok szerinti mérkőzésével kezdődött a Final Resolution adás. Az összecsapásnak komoly tétje volt, ugyanis ha Dreamer legyőzi Larry-t, akkor a rendőrségre kell vele mennie, viszont ha Larry nyer, akkor megúszhatja, hogy lelőtte John E. Bravo-t. A küzdelem során előkerültek a különböző fegyverek, köztük egy asztal is, amit Dreamer próbált bevinni a ringbe. Ekkor megérkezett az arénába Larry csapattársa Acey Romero, aki megtámadta Tommy-t. Dreamer-nek Bravo sietett a segítségére. Acey bele akarta lökni Bravo-t a ring sarkához állított asztalba, de Bravo félre ugrott, így Romero alatt tört ketté az asztal. Dreamer kihasználta, hogy Larry egyedül maradt, és egy bambuszbottal bevitt neki egy alulra mért ütést, majd egy DDT-t. Dreamer ezzel megnyerte a küzdelmet, valamint kivezette bilincsben az arénából Larry D-t.

A mérkőzés után Josh Mathews tájékoztatta a nézőket, hogy Kenny Omega luxusbusza visszatért a parkolóba.

Havok & Nevaeh vs. The Sea Stars

Havok és Nevaeh már ott vannak a női csapatbajnoki címekért rendezett tornán. Az elődöntős mérkőzésük előtt Havok-ék még egyszer a kötelek közé léptek a Sea Star csapat ellen. Nevaeh és Delmi Exo kezdték a meccset, majd becsatlakozott Havok, aki eltávolította a ringből Delmi-t, majd nekiesett Ashley Vox-nak. Nevaeh pacsizott Havok-kal, így ő is beléphetett a szorítóba. Ashley egyedül nem tudta felvenni a versenyt a két lánnyal, akit végül Nevaeh kopogtatott ki.

Fallah Bahh és Hernandez küzdelme előtt Tasha Steelz és Kiera Hogan eljátszottak a gondolattal, hogy mit kezdenének az ellopott pénzzel.

Tenille Dashwood & Kaleb vs. Alisha & Eddie Edwards

Alisha megkérte a férjét, Eddie Edwards-ot, hogy segítsen neki a Tenille Dashwood és Kaleb elleni mérkőzésében. Kaleb a mérkőzés alatt végig azzal volt elfoglalva, hogy fotókat készítsen Tenille-ről. Alisha kiosztott egy DDT-t Kaleb-nak, aki így elhagyta a szorítót. Ezt látva Eddie kiugrott a ringből Kaleb-re, de ekkor egy pillanatra elsötétült az aréna. Eddie várta, hogy Sami megérkezzen az arénába, a ringben viszont Tenille kihasználta az adódó lehetőséget, és két vállra fektette Alisha-t, miután bevitte neki a Spotlight rúgását. A meccs után Sami megjelent az arénában, és leütötte Eddie-t a baseballütőjével, majd kiakart osztani egy Piledriver-t Alisha-nak, de ezt a biztonságiak már nem engedték neki.  

Gia Miller odament Kenny Omega luxusbuszához, amiből Don Callis lépett ki. Gia megkérdezte Callis-tól, hogy itt van-e Kenny, és fel fog-e tűnni a ma esti adásban. Don Callis közölte vele, hogy nincs, és Omega nem lesz látható ma este.

Hernandez vs. Fallah Bahh 

Hernandez és Fallah Bahh küzdelmét Tasha Steelz konferálta fel. A meccs speciális bírója Kiera Hogan volt, akinek Hernandez felé húzott a keze mikor kopogtatni kellett. Ez természetesen nem tetszett Bahh-nak, és szóvá is tette neki. Bahh miután leordította Kiera-t, megtámadta a ring sarkánál Hernandez-t, de a korábbi csapatbajnok lelökte a kötélről Bahh-t, majd ráugrott egy hatalmas Splash-sel. Ezzel Hernandez megnyerte a küzdelmet, majd kérte a lányoktól, hogy adják vissza neki a pénzét. Tasha nem találta az övtáskájában a pénzt, amire Hernandez bepöccent, és előrántott két borotvát a térdvédőjéből, majd kikergette a lányokat az arénából.

Eric Young vs. Rhino

Eric Young-ot elkísérte a ringhez Joe Doering, de a bíró nem engedte neki, hogy közbeavatkozzon a mérkőzésbe. A korábbi világbajnok egyedül is felvette a versenyt Rhino ellen. Rhino véletlen nekilökte a bírónak Young-ot. Ezt látva Doering be akart lépni a ringbe, de Rihno megállította. Young egy Superkick-kel a földre küldte Rhino-t, majd meg akarta támadni a maszkjával. Ezt a Deaners formáció tagjai nem nézték tétlenül és besiettek az arénába. Cody Deaner elvette a maszkot Young-tól, leütötte vele Cousin Jake-et, majd elhagyta az arénát. Young-nak tetszett, hogy Cody elárulta a kuzinját, majd leütötte Rhino-t. Végül Doering odalökte a bírót hozzájuk, hogy kopogtassa ki a földön fekvő Rhino-t.
Karl Anderson elhagyta az épületet, és elindult Kenny Omega luxusbusza felé.

 

Rohit Raju (c) vs. Manik - X-Division Championship Match

Rohit Raju mielőtt kockára tette volna az X-Division bajnoki címét, mikrofont ragadott, és elmondta, hogy azt szeretné, ha a világ tudná, hogy nem csak ő a legnagyobb indiai birkózó, de ő minden idők legnagyobb birkózója is. Minden idők legnagyobb X-Division birkózójaként idén utoljára hirdet nyílt kihívást a bajnoki címére, amire bárki jelentkezhet. A kihívásra Manik jelentkezett, aki rögtön ráugrott a bajnokra a ring sarkából. Rohit végig indulatos volt az ellenfelével szemben, és egyszer majdnem eltalálta a bírót, mikor meg akarta rúgni Manik-et. Rohit ettől kizökkent, így Manik könnyedén két vállra tudta fektetni. Ezzel Manik legyőzte Rohit Raju-t, és lett a szervezet új X-Division bajnoka.

Moose elmondta Gia Miller-nek, hogy azért van ma itt, mert dühös amiért nem ismerik el mint TNA világbajnok. Az este folyamán figyelemmel fogja kísérni Chris Bey és Rich Swann összecsapását, és a győztestől el fogja venni az övet. 

Deonna Purrazzo (c) vs. Rosemary - Knockouts Championship Match

Deonna-t Kimber Lee, Rosemary-t pedig Taya Valkyrie kísérte el a Knockouts Championship mérkőzésre. Rosemary már a meccs korai szakaszában megpróbálta pinnelni a bajnokot, de Deonna kijött a tusból. Rosemary ezt követően megelégelte, hogy Kimber Lee inzultálta őt, és kiment a ringből. Mikor visszament a szorítóba, Deonna nekiesett az ellenfelének, és a Cosa Nostra mozdulatával pontot tett a mérkőzés végére. A meccs után Taya felment a kötelek közé, és fellökte Kimber Lee-t, majd kihajította a ringből Deonna-t.

Kenny Omega mégis csak ott volt a luxusbuszában Don Callis társaságában. Karl Anderson csatlakozott hozzájuk, hogy felelevenítsék a korábbi Bullet Club-os időket. Anderson ezt követően elhagyta a buszt, mert meccse lesz Ethan Page ellen. Omega szeretné, ha Anderson megmutatná az igazi Machine Gun énjét.

Karl Anderson vs. Ethan Page 

Ethan Page kezében volt a North csapat utolsó lehetősége, hogy visszaszerezzék a csapatbajnoki címeiket a Good Brothers-től. A címmérkőzéshez Ethan-nek le kellett volna győznie Karl Anderson-t egy egyéni mérkőzésben, de ez nem történt meg. Anderson egy hatalmas Cutter után kikopogtatta Page-t, aminek Josh Alexander nagyon nem örült. Ethan megpróbálta megnyugtatni a csapattársát, hogy meg fogja oldani a dolgot, de Josh már annyiszor csalódott a csapattársában, hogy jobbnak látta ha leveszi a North-os felsőjét, és kisétál az arénából. 

Rich Swann (c) vs. Chris Bey - Impact World Championship Match

Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol Rich Swann kockára tette a világbajnoki címét Chris Bey ellen. A közel 20 percig tartó küzdelem során számos látványos mozdulatot láthattunk a két high-flyer birkózótól. A folyamatos tushelyzetekből végül Swann jött ki győztesen, aki egy hatalmas második kötélről indított Phoenix Splash-el ráugrott Bey-re, aki ezt követően már nem tudta folytatni a küzdelmet. A mérkőzés után megérkezett az arénába Moose. Moose belépett a szorítóba, majd odanyújtotta az Impact World Championship címet Rich Swann-nak.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.