Header Ads

A WWE lehurrogta Sting ötleteit

Sting nem azért szerződött a WWE-hez, hogy egy jó szerződés birtokában végig otthon üljön. Ha 2015-ben nem sérül meg, akkor amíg teheti alkalmanként birkózott volna, de a kényszerű visszavonulása után is kért lehetőségetek Vince McMahontől.

Sting váratlanul megjelent az All Elite Wrestlingben – (Fotó: All Elite Wrestling)

Sting a Night of Champions gálán a Seth Rollins elleni meccsén megsérült még 2015 szeptemberében. Később gerinccsatorna szűkületet diagnosztizáltak nála, amely miatt nem kapta meg a visszatéréshez szükséges orvosi engedélyeket. A legenda ezt követően még bő négy évig állt a WWE alkalmazásában, de miután semmilyen szerepet sem szántak neki nem hosszabbította meg a lejáró szerződését.


Cinematic mérkőzést akart Undertaker ellen

The Undertaker az idei WrestleManián egy Cinematic, azaz filmes mérkőzésen szerepelt AJ Styles ellen. Maga az ötlet annak köszönhető, hogy a koronavírus-járvány miatt nem lehettek nézők az arénában, az elképzelés összességében pozitív fogadtatást kapott. A Wrestling Observer szerint Sting hasonló mérkőzést szeretett volna a Deadman ellen, de Vince McMahon nem volt ebben érdekelt. Ráadásul a Phenom novemberben a Survivor Seriesen bejelentette karrierje befejezését.


Sting a legnagyobb WWE meccsét Triple H ellen vívta a WrestleMania 31-en – (Fotó: WWE)


Sting többi ötletét is elvetették

Az Inside The Ropes szerint Sting több alkalommal is szeretett volna valamilyen szerepet a WWE televíziós adásain, de az ötleteit számtalanszor elvetették. Az Ikon a fiataloknak akart segíteni, több kreatív ötlettel is előállt volna, de McMahon nem hitt abban, hogy Stingnek még maradt valós értéke. Stingnek nem volt más választása, mint a távozás.

Sting szerda este újra ott lesz az All Elite Wrestling Dynamite adásán, ahol Tony Schiavone készít vele interjút. Egyelőre nem tudni, hogy a birkózáshoz kap-e orvosi engedélyt.

Sting bevonuló zenéje az All Elite Wrestlingben:


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.