Header Ads

Zelina Vega megszólalt a távozása után

Éjszaka rövidhírként számoltunk be arról a Facebook oldalunkon, hogy Zelina Vegát elbocsájtotta a WWE, amely minden jót kíván a jövőbeli elfoglaltságaihoz.

Zelina Vega - (Fotó: WWE)


Más pankrátorokhoz hasonlóan Zelina Vega is jelen volt a Twitchen, azonban a WWE vezetése hozott egy olyan döntést, amely szerint ezeket a fiókokat fel kell függeszteniük a szerződéssel rendelkező birkózóknak. A pankrátoroknak ez nem tetszett, hiszen plusz bevételforrást jelentett a számukra, így viszont már a rajongóiknak sem tudtak többlet tartalmat gyártani. Zelina Vega, aki egyébként Aleister Black felesége a pénteki nap folyamán azt Tweetelte, hogy támogatná az esetleges szakszervezeteket, majd tíz perc múlva jött a hír, hogy a cég elbocsájtotta. Ez akár véletlen egybeesés is lehetne, de minden bizonnyal Vega a bejelentés előtt már tudta, hogy megválnak tőle. Később a Twitteren reagált, ahol köszönetet mondott a rajongóknak.

Köszönöm az elmúlt 3-4 évet a WWE Univerzumnak, hihetetlen volt. Soha nem mondhattam volna azt, hogy ezt apámért csinálom, ha bizonyos emberek nem hisznek bennem. Szeretlek benneteket, a támogatásotok nélkül nem ment volna.


Később a Twitchen is bejelentkezett, ahol egyértelműen kijelentette, hogy nem hagyja abba a professzionális birkózást. Ugyanakkor 90 napig biztosan nem léphet más szervezet ringjébe, ugyanis a kontraktus megszűnésétől ennyi időt kell várnia a no-compete záradék miatt. 

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.