Header Ads

Undertaker: 100%, hogy abba hagytam, de...

The Undertaker a tervek szerint vagy legalábbis a WWE legutóbbi bejelentése alapján végleg szögre akasztja a kalapját és a birkózó csizmáját a most vasárnapi Survivor Seriesen.

The Undertaker – (Fotó: WWE)

The Undertaker 1990. november 22-én debütált az akkor még WWF-nek hívott WWE-ben, a Survivor Seriesen. Az idei gálán lesz ennek a kerek, harmincadik évfordulója, így nagyon úgy fest, hogy 2020. november 22-én, vasárnap a Phenom végleg visszavonul ott, ahol egykor debütált. A Deadman legutóbb a WrestleMania 36-on vett részt, ahol AJ Styles volt az ellenfele. Nagyon sok elképzelés látott már napvilágot arról, hogy mi lesz a legendával, sokan még mindig azt vizionálják, hogy Undertaker nem hagyja abba, hanem egy újabb meccset kezd el felépíteni.

Undertaker az utóbbi időszakban több nyilatkozatot is tett a jövőjével kapcsolatban, az Ariel Helwaninek adott interjújában arra utalt, hogy a végső döntés a WWE elnökén, Vince McMahonön is múlhat.


Fejben már száz százalékig eldöntöttem, hogy abbahagyom, de él egy ember Stamfordban, aki mindig azt mondja, hogy soha nem mond, hogy soha. Megbékélek ezzel mert, a szenvedélyem még megvan. Ha fizikailag tudnám, akkor örökké csinálnám, hiszen még mindig élvezem a birkózást. Azonban az idő múlik és fizikailag már nem vagyok azon a szinten, hogy Undertaker legyek.


Az Undertaker karakterét alakító Mark Calaway már 55 esztendős, bár szeretne még ringbe lépni egyszerűen a koránál fogva és a sok sérülés miatt valószínűleg most érkezett el a befejezés pillanata. Ugyanakkor még rácáfolhat a WWE Univerzumára, immáron sokadjára.

(Forrás: WWFOldSchool)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.