Header Ads

Új világbajnoka van a WWE-nek - videóval

Ez eheti Monday Night RAW a WWE Bajnoki Címmérkőzéssel zárult.

A Universal és a WWE Bajnoki Cím - (Fotó: WWE)

A 35 esztendős Drew McIntyre a Hell in a Cell gálán, a cellában vesztette el a WWE Bajnoki Címet Randy Orton ellen, aki ezzel pályafutása tizennegyedik világbajnoki címét szerezte meg. Az eheti RAW-n McIntyre megkapta a visszavágóját egy általános szabályú mérkőzésen. Az összecsapás elején azonban a szervezet egyik producerének, Adam Pearcenek át kellett alakítania a szabályrendszert, amiért Orton fel akarta adni meccset, ugyanis azzal megtarthatta volna az övet, hiszen a címet csak tussal vagy feladással lehet megnyerni. A meccs a továbbiakban diszkvalifikáció és kiszámolás nélkül folytatódott, így a Viperának muszáj lett volna nyernie a címvédéshez.

Mindkét félnek adódtak lehetőségei megnyerni a meccset, de végül a skót bizonyult jobbnak. McIntyre betalált a Claymore-ral és megnyerte a mérkőzést, valamint karrierje második WWE Bajnoki Címét a 40 éves veterán vetélytársával szemben.


A vasárnapi Survivor Seriesen a RAW és a SmackDown világbajnoka összecsap, így létrejött a WWE Bajnok Drew McIntyre kontra a Universal Bajnok Roman Reigns összecsapás.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.