Header Ads

Survivor Series 2020 - Eredmények

Vasárnap rendezte meg a WWE a 34. Survivor Series gálát, amely egy ideig az utolsó pay-per-view az Armway Centerben, hiszen december 11-től a ThunderDome átköltözik St. Petersburgbe, a Tropicana Fieldre. A PPV-n a RAW és a SmackDown pankrátorai mérték össze a tudásukat, valamint bejelentette a visszavonulását minden idők egyik legnagyobb alakja.

A WWE Bajnok Drew McIntyre és a Universal Bajnok Roman Reigns a mérkőzésük előtt – (Fotó: WWE)

Pre Show

18 emberes Dual Brand Battle Royl
The Miz nyerte meg, utoljára Dominik Mysterio-t ejtette ki
Idő: 12:00 

Survivor Series

5 az 5 elleni férfi Survivor Series kiejtéses mérkőzés
A Team Raw (AJ Styles, Braun Strowman, Keith Lee, Riddle és Sheamus) legyőzte a Team SmackDownt (Jey Uso, Kevin Owens, King Corbin, Otis és Seth Rollins)
Idő: 19:25

Bajnok vs. Bajnok mérkőzés
A The Street Profits, a SmackDown tag team bajnoka legyőzte a The New Dayt, a Raw Tag Team bajnokát
Idő: 13:40

Bajnok vs. Bajnok mérkőzés
Bobby Lashley, a Raw United States bajnoka (segítők: MVP, Cedric Alexander és Shelton Benjami feladással legyőzte Sami Zaynt, a SmackDown Interkontinentális bajnokát
Idő: 7:50

Bajnok vs. Bajnok mérkőzés
Sasha Banks, a SmackDown Női bajnoka legyőzte Asukát, a Raw Női bajnokát
Idő: 13:05 

5 az 5 elleni női Survivor Series kiejtéses mérkőzés
A Team Raw (Nia Jax, Shayna Baszler, Lana, Lacey Evans és Peyton Royce) legyőzte a Team SmackDownt (Bianca Belair, Ruby Riott, Liv Morgan, Bayley és Natalya)
Idő: 23:20

Bajnok vs. Bajnok mérkőzés
Roman Reigns, a SmackDown Universal bajnoka (segítő: Paul Heyman) technikai feladással legyőzte Drew McIntyre-t, a Raw WWE bajnokát
Idő: 24:50

A mérkőzések után, a Survivor Series utolsó félórájában The Undertakert ünnepelte a WWE, aki 1990. november 22-én debütált a szervezetnél. A Deadman napra pontosan harminc évvel később bejelentette hogy itt a vége, így az Undertaker karakter a jövőben békében nyugszik és nem jelenik már meg többé az adásokon.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.