Header Ads

Mike Chioda egyelőre vendégbíró AEW-ban

2020. április 15-én a WWE váratlanul bejelentette, hogy 31 év szolgálat után megválik a legendás bírójától, Mike Chiodától.

Chioda először az augusztus 12-ei Dynamite-on jelent meg, ahol Jerichonak is vezényelt - (Fotó: All Elite Wrestling/TNT)

A WWE tavasszal nagy létszám leépítésbe kezdett, amelynek Mike Chioda is áldozatul esett. Az 54 esztendős bíró egyelőre nem áll szerződésben egyetlen egy szervezettel sem, de az All Elite Wrestling már két alkalommal is lehetőséget biztosított a számára. Chioda először az augusztus 12-i Dynamite-on kapott szerepet, ahol Cody Rhodes és Scorpio Sky AEW TNT Bajnoki Címmérkőzését vezette, majd övé volt Chris Jericho és Orange Cassidy visszavágója is. A bíró legközelebb november 7-én kapott lehetőséget a Full Gearen, ahol Cody Rhodes és Darby Allin TNT Bajnoki Címmeccsét vezényelte.

Chris Jericho egy korábbi interjújában elárulta, hogy Cody Rhodes-szal konzultált először Mike Chioda szerepeltetéséről, amire Tony Khan tulajdonos is áldását adta. Chioda ugyan nem szerződött le a céggel, de Jericho reméli, hogy minél többször szerepel majd náluk.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.